2777
2789
عنوان

Oooogolbano کاربر

402 بازدید | 13 پست

سلام نی نی یار جان   @نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_شب  

@oooogolbano  

این کاربر توی اخرین پستش انواع توهین و تحقیر به کاربرا از جمله خودم رو کرده و بعدم قفل  کرده که نتونیم جواب بدیم.. 

اینکه مام میتونیم  تاپیک بزنیم و توهین هاشو با توهین جواب بدیم  ولی چون سایت فضای عمومیه نمیخوایم جو سایت بهم بخوره  از شما درخواست میکنم لطفا تعلیقش کنید تا اینمدل کاربرا بفهمن اینجا جایی نیس که تربیت خونوادگیشونو پیاده کنن و فحش بدن عقده هاشونو خالی کنن بعدم زود قفل کنن فرار کنن. 

چیزی‌نگفته بنده خدا

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی‌نگفته بنده خدا

یعنی یکی بهت بگه نفهمی نمی فهمی  وقتی نمی فهمی چرا پست میزاری  چیزی نیس؟؟؟ اونم فقط اینکه نوشتم خدا بیکار نیس کتابارو از کتابفروشی برداره خدا گفته بنده از تو حرکت از من برکت برو اینترنتو جستجو کن کتابو پیدا کن بعد برگرده هی بگه نفهمی نمی فهمی

نمیدونم شعور و شخصیت و تربیت خونوادگی کاربرا چجوریه که میگن حرفی نیس  ولی قرار نیس تربیت خونوادگیشونو توی سایت عمومی خالی کنن

پس اوکی هستی منم الان دقیق  توهیناشو بهت برگردونم بازم حرفت همینه؟؟ اوکی هستی دیگه؟؟؟

سلام 6 تاپیک اخر منو حتما بخونین هر کس تاپیک بزنه فلانی رو تعلیق کن خودشم میترکونیم

تاپیک نزنین 

تاپیک قفل میشه گزارش پست رو گذاشتیم که پست توهین رو گزارش بزنین دیگه 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام 6 تاپیک اخر منو حتما بخونین هر کس تاپیک بزنه فلانی رو تعلیق کن خودشم میترکونیم تاپیک نزنین&nbs ...

مرسی عزیزم   

یکی نیست بهشون بگه وقتی اعصاب ندارید چرا به جای روان پزشک میاد سایت ... خودش الان تاپیک زده و به خودم و تربیت خانواده توهین میکنه در شان و شخصیتم نیست که جوابشون رو بدم ... 

تنها یه تاپیک زده منو تگ کرده چقدر ادم های الاف و بیکار پیدا میشند