2777
2789

من قبلا فقط قلیون میکشیدم سر مشکلات اعصابم ۴۰ روز بیمارستان اعصاب بستری شدم اونجا تقریبا اکثر بیمارا سیگار می‌کشیدن منم چون خیلی وابسته بودم به قلیون سیگار کشیدم الان ۸ ماهه که مرخص شدم دور از چشم شوهرم سیگار میکشم زیادم میکشم بعد مدام دست و صورتم و میشورم لباس عوض میکنم که بوش بره دیگه خسته شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم تفریخی میکشم خانوادمم خبر ندارن عطر میزنم برمیگردم خونه،چی بگم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

یه مدت یه مارک گرفتم خیلی بد بود میکشیدم معدم درد می‌گرفت داشتم با اون ترک میکردم اما دوباره همون قبلی و میرم میخرم عین مریضا با استرس هم میکشما اما نکشیدنی دیوونه میشم انگار یه چیزی کمه کلن حوصلم سر میره سیگار میکشم

اگه یکی بفهمه احتمال اینکه امضاتو از دست بدی هست. بزار کنار.

هییی.چشم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻