2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیا رو نخونم و..

خب با یه سرچ ساده مشخص میشه 

فک کنم قبلا من با شما حرف زدم 

اول چه رشته ای هستی و بعد گوگل کن درس هات رو ببین چه مباحثی چقدر هست و آسون و سختی و تست خیز و کم تست بودنشون مشخص کن و شروع کن 

خب با یه سرچ ساده مشخص میشه  فک کنم قبلا من با شما حرف زدم  اول چه رشته ای هستی و بعد گو ...

خب چون دوازدهمو برای ترمیم بافد کامل بخونم موندم..

حذفیاتی ک گوگل گفته شامل دوازدهم میشه تجربیم

مسخره چیه؟ آقا تو میگی میخوام برم اینجاا  طرف بهت میگه  الان فرض کن بری جلو یکی بگی بهم ...

منظورم این بود چه مبحاثیو کی بخونم و.. به برنامه ریزی  کلی میخاستم ک خودم با توجه به شرایطم یخورده تغییرش بدم

خب چون دوازدهمو برای ترمیم بافد کامل بخونم موندم.. حذفیاتی ک گوگل گفته شامل دوازدهم میشه تجربیم

حذفیاتت می‌تونه از دوازدهم نباشه بعدم از الان تا آخر اردیبهشت که اولین امتحان هست خیلی وقت داری من باشم نه حذف میکنم نه چیزی 

درست میشینم میخونم و تلاشم رو میکنم هنوز وقت داری 

منظورم این بود چه مبحاثیو کی بخونم و.. به برنامه ریزی  کلی میخاستم ک خودم با توجه به شرایطم یخو ...

توی تلگرام کانال medical_stus چندتا فایل cpr هست از صفر تا صد راجع به هر درس و بخش هایی که باید خونده بشه با توجه به هدف و وضعیت دانش آموز هست حتما سر بزن به کانالش