2777
2789
عنوان

اونقدی حالم بده حد و حساب ندارع

134 بازدید | 8 پست

انقد گریه کردم توان ندارم 

با یه پسری دوست بودم سه سال همو دوس داشتیم واقعا دوسم داشت خانوادش مخالفت کردند با ازدواجمون درصورتی که من همه چیز تموم بودن تعریف از خود نباشه 

گفت اگه مخالفت کنن یا اونقد زن نمیگیرم که راضی شن یا ازدواج کنیم قط رابطه کنم باهاشون ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم تا راضی نشدند ازدواج نکنیم 

گفت نمیشن که نمیشن 

خلاصه گفتم خانوادت اونقد منو تحقیر کردن ازدواج کنیم که بدتر تحقیر بشم 

دوستان ما دوتا استان جداییم دوریم گفتم خودمو دور کنم از همه چی که اینطور باهام رفتار کنند 

گفتم جدا شیم طوری گم میشم کل دنیا رو بگردی پیدام نکنی 

شروع کرد به توهین بهم که تو گلوم زدی دوسم نداشتی 

گفتم گولت زدم؟ بهش گفتم انقد گریه کردم دارم میمیرم گفت بمیرم به درک مهم نیس 

این حرفش چنان رو دلم سنگینی کرده دارم میمیرم 

برای همیشه از هم جدا شدیم 

کات کنین بهتره چون اگه ازدواج کنید هم اون خونواده که مخالفن باز اذیت میکنن تو رو

اون پسر هم ممکنه همیشه پایبند نمونه به قطع رابطه با خونوادش و اشتی کنه باهاشون 

از همین چیزای دوست پسر میترسم که دنبالش نمیرم دختر عاشق و وابسته میشه بعد خونواده ها ممکنه مخالفت کنن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خیلی سخته

درسته چون عاشق و وابسته شدی خیلی سخته ولی چاره ای نیست

خونواده ای که الان این همه اذیتت کردن عروسشون بشی بیشتر اذیتت میکنن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

کافیه پسر بخواد اگه واقعا دوستت داشته باشه خانوادشم راضی میکنه نمیشه که نمیشه بهونس فقط

منم همینو گفتم گفت سعی کردم نشده گفت بیا ازدواج کنیم قط ارتباط میکنم گفتم نه من اینجا از خدا شونه عروسشون بشن منو روی سر بزارن بعد اونجا تحقیرم کنم1؟