2777
2789

بچه ها كيا پانيك يا همون حمله هراس داريد ؟ چيكارا ميكنيد كه كمتر بشه حملات ؟ بغير از دارو. 

من دارو ميخورم ولى ميخوام بدونم بغير از اون چيكارا كنم ديگه ؟

هراس يكم فرق داره 

بايد خودت خودت اروم كني ديگه

وقتي ميخاد شروع بشه بگي اينم ميگذره و مث دفعه هاي قبل ك هيچي نشد

ب تنفست متمركز شو ب چيزي فكر نكن

بگو ميدوني ك هيچ اتفاقي نيفتاده تاحالا الانم نمي افته

و كلن از افكار منفي و شرايط اضطراب اور دور باش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از راهنماييت عزيزم 🙏🌹 يه وقتايي بعدش گريه ميكنم 😢😢

اشكال نداره من ك همون وسطش قبلا گريه ميكردم از شدت ترس

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
فداى تو بشم عزيزم .. 😢😢 ايشالا كه خدا كمكمون كنه 🤲🤲🌹🌹 

قربونت عزيزم انشاءالله

اخ که من الان قران روسرمه ولی از ترس حالت تهوع گرفتم

نمیدونم خداااااا😭😭😭

کی تموم میشه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

اخ که من الان قران روسرمه ولی از ترس حالت تهوع گرفتم نمیدونم خداااااا😭😭😭 کی تموم میشه

عزيز دلم چيزى نيست نترس .. بخدا منم مثل تو .. ، نميدونم اين بيمارى ديگه از كجا اومد ايشالا خدا كمكمون كنه و اين بيمارى دست از سرمون ورداره به حق همين ماه عزيز 

عزيز دلم چيزى نيست نترس .. بخدا منم مثل تو .. ، نميدونم اين بيمارى ديگه از كجا اومد ايشالا خدا ...

دیشب انقدر گریه کردم که نگو

قبل مراسم مسجدو جارو زدبم نشستبم حرف زدیم

دعا خوندیم یهو تا قرآنو گذاشتم حمله اومد

سحری هم کوفتم شد تو مسجد

اومدم خونه دیدم پریود شدم لباس عوض کردم و خابیدم

آخ خدا که از دماغم دراومد. منم قرص نمیخورم ولی کنترل شدس اونم 80 درصد انگاری

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

دیشب انقدر گریه کردم که نگو قبل مراسم مسجدو جارو زدبم نشستبم حرف زدیم دعا خوندیم یهو تا قرآنو گذاش ...

منم بعد حمله هميشه گريه ميكنم .. 😢 ايشالا كه ديگه هيچوقت حمله نياد سراغمون ، من خيلى دعا ميخونم .. خدا كمكمون ميكنه ايشالا 🤲🌹

منم بعد حمله هميشه گريه ميكنم .. 😢 ايشالا كه ديگه هيچوقت حمله نياد سراغمون ، من خيلى دعا ميخونم .. ...

ان شاءالله