2777
2789

دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه که بتونم خودم رو تواویت بذارم؟

مثلا همیشه کار دیگران رو مهم تر از کارهای خودم میبینم.من با اون بخش مربوط به دیگران کاری ندارم.میخوام بدونم با خودم چیکار کنم؟

🎈کسی تابحال بابت این مورد با روانشناس صحبتی داشته؟

🌹یا اینجا روانشناسی داربم که کمک کنه؟ 

اگه کتابی دراین باره خواندین ممنون میشم به منم بگین.♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه باید خودتو دوست داشته باشی که بتونی این مواردو رعایت کنی هر روز با خودت تکرار کن که خودم مهم تر از هر چیز و هر کسی ام هیچ کس و هیچ چیز به اندازه ای که خودم مهمم مهم نیست 

دوست داشتن خودت از اعتماد به نفست میاد و باید روی بالا بردنش کار کنی عزیز دلم 

منم اینجوریم ،جدیدا تلقین‌میکنم‌ کارام‌مهم ترین کارای دنیاست دقیق مینویسم ،هر کس ام این‌مدت بگه میشه فلان کار و بکنی ،اینطوریم‌که ببخشید کار مهمی دارم ،بعد از اینکه کارام تموم شد خواستی برات انجام میدم‌

مهر طلبی بهش میگن.

و فوق العاده بده.

دوست داری بقیه بگن چقدر خوبه و.‌‌.

و به این ترتیب انتظارات اطرافیان از خودت را افزایش میدی‌.

و اگه یه بار نتونی انجام بدی برخورد بدی ازشون میبینی 

سال‌های  آینده به شدت از کار خودت پشیمون میشی و خودت را سرزنش میکنی چون بازخورد محبت هات را از اطرافیان نمی‌گیری.

حتما  برو مشاوره.

من تجربه کردم. عین چی پشیمونم .

عزیزم این مربوط به اعتماد بنفس و عزت نفسه

مبحث گسترده‌ایه و نمیشه همینجوری دربارش نظر داد

هرچند تخصصی ندارم ولی میتونیم باهم صحبت کنیم :)) 

کتاب "عشق کافی نیست" و "خجالت نکش دختر"  میتونن گزینه های خوبی در این مورد باشن

من انقد ضربه خوردم انقد حماقت کردم تا درست شد

منم 

امروز داشتم ب شوهرم میگفتم ک انگار ما مشکل داریم، با کنار گذاشتن همه، منزوی شدیم 

گفت نه، انقدر ب دیگران پوءن میدیم ارفاق میکنیم خسته میشیم میذاریم کنار 

دیدم راس میگه خوش بحال اونایی ک از همون اول با عقل پیش میرن ن با احساس

منم  امروز داشتم ب شوهرم میگفتم ک انگار ما مشکل داریم، با کنار گذاشتن همه، منزوی شدیم  گ ...

میدونی ادما هیچ سودی برامون ندارن

کاش ب این درک برسیم بود و نبود ادما فرقی بحالمون ندارن پس چرا اصرار داریم ب بودنشون؟

خیلی ادمای ناجوری دورمن اما رفتاری ک میکنم فاز برشون میدارن و فک میکنن خیلی حالا ادمن و خیلی خودشونو بالا میگیرن و شروع ب ضربه و تحقیر کردن میکنن

میدونی ادما هیچ سودی برامون ندارن کاش ب این درک برسیم بود و نبود ادما فرقی بحالمون ندارن پس چرا اصر ...

سود اونجوری ک نه ولی حداقل بچه ام میتونست همبازی داشته باشه نمیدونم چطور بگم رفت و آمد رو دوست دارم اما همه بخاطر مشکلی ک با هرزگی پدرشوهرم داشتم ی جورایی ترکمون کردن 

اخه چرا لاید از ظالم فقط بدلیل سنش حمایت کرد؟ 

البته منم ضعف نشون دادما و این خیلی بده 

سود اونجوری ک نه ولی حداقل بچه ام میتونست همبازی داشته باشه نمیدونم چطور بگم رفت و آمد رو دوست دارم ...

رفت و امد خوبه اما نه باهرکسی

هیچوقت پیش قابل اعتمادترین ادم هم ضعف نشون نده این روزا ادما خیلی بی رحم و خودخواه شدن حتی ب خواهر و برادرخودشونم رحمی ندارن با کوچیکترین حرف حتی دل میشکنن و براشون مهم نیس

رفت و امد خوبه اما نه باهرکسی هیچوقت پیش قابل اعتمادترین ادم هم ضعف نشون نده این روزا ادما خیلی بی ...

اره واقعا من بعد از جریانات خیلی افسرده شدم الان نمیذارم کسی حرف اضافه بهم بزنه