2777
2789
عنوان

مشهدی ها کمک

71 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیزم

مشهد هستم

مادرم باید آزمایش inr بدن

و باید بریم تو دفترچه ش بنویسیم تا آزمایش انجام بشه،دکتر مغز و اعصاب در مشهد میخوام که این آزمایش رو بنویسه

و آزمایشگاه نزدیک حرم

چون هتل ما نزدیک حرمه

و مامانم سخته جا به جا کردنش

اگر بیان آزمایش رو در هتل انجام بدن هم عالی میشه

ممنون میشم اگر اطلاعی دارین بهم بگین،گوشیم امشب هنگه خیلی نمیتونم تو گوگل سرچ کنم

در حرم آقا امام رضا دعاگوتون هستم

اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃

ببین عزیزبیشتراین دکترهاتواحمدابادهستن که ویزیتشون ۱۵۰به بالاهست بعدازظهرهامیشینن نزدیک حرم سراغ ندارم ولی مادرم تحت نظردکترهستن فردانوبت دارن درمانگاه ایثارگران درعبدالمطلب ساعت ۱۱به بعدمیشینن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزبیشتراین دکترهاتواحمدابادهستن که ویزیتشون ۱۵۰به بالاهست بعدازظهرهامیشینن نزدیک حرم سراغ ندا ...

سلام عزیزم هزینه ویزیتش مهم نیست تهرانم همینه 

ممکنه آدرس بدین من هم بیام و اینکه آزمایشگاه سراغ ندارین نزدیک حرم؟

اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃
سلام عزیزم هزینه ویزیتش مهم نیست تهرانم همینه  ممکنه آدرس بدین من هم بیام و اینکه آزمایشگاه سر ...

این درمانگاه هست روزقبل بایدنوبت بگیریدولی اگه بشینی وسط مریض کارت روراه میندازن فکرکنم بادفترچه ۴۰الی ۵۰باشه اگرهم میخوایدمعطل نشیدبریدهمون خیابون احمداباددکترهااغلب بعدازظهرمیشینن ازتونت سرچ کنیدشمارشون میادزنگ بزنیدنوبت بگیرین ولی ازمایشگاه سراغ ندارم اون محدوده