2777
2789
عنوان

تخمک‌گذاری در تنبلی تخمدان

812 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خسته نباشید

من مدتی فهمیدم تنبلی دارم و حدودا یک ساله و در نظر داشته باشین بیست و یک سالمه و مجردم

پیش دکتر رفتم و بهم دوتا قرص دادن که سه ماهه مصرف میکنم ( مشکلم ریزش مو بود که گفتن تخمدانت کنترل بشه مو هم درست میشه)

الان موی من اوکیه و پریودی‌هامم منظم شده ولی حتی قبل قرش‌ها ترشحا*ت بعد پریودی داشتم

الان روز ۱۱ بعد پریودی‌ام میخوام کیت تخمک‌گذاری بزارم

بنظرتون تا روز ۱۶ بزارم اگه مثبت بشه یعنی تخمک آزاد کردم و تنبلی‌ام کنترل شده؟؟؟

کسی تجربه داره؟

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

اینم بگم دکترم گفت بعد ۳ ماه روز سه پریودی بیا آزمایش هورمون که ببینیم هورمون‌ها درست شده یا نه

میخام قبل آزمایش با کیت ببینم رحمم دوباره به حالت باروری برگشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها منم ترشح دارم

یعنی  برا تخمک گذاری؟

در حال که پریودامم نامنظم درحد ۳ ماه نمیشم

الان وقتی ترشح دارم 

یعنی تبلی ندارم؟

برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا امام زمان(عج) صلوات بفرستید .الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ترشحات شیری و سفید مثل اب باید داشته باشی

الان کم کم دارم

ولی تجربه‌ی همیشگی ام نشون میده یکی دو روز دیگه خیلی خیلی زیاد میشه

همین شکلی که شما میگی دارم همیشه بعد پریودی‌ها ولی یکی بهم گفت ربطی ب تخمک گذاری نداره و ممکنه تخمک آزاد نشه

الان کم کم دارم ولی تجربه‌ی همیشگی ام نشون میده یکی دو روز دیگه خیلی خیلی زیاد میشه همین شکلی که ش ...

فعلا ک مجردی چرا سر خودتو با این موارد ب درد میاری مهم ک پری تنظیم شد چکار ب تخمکا داری حتما ازاد میشن ک بعد دو هفته پری میاد استرس ب خودت نده از مجردیت حال کن بعد اینقدر درگیر اینا میشی ک میگی کاش لاقل تو مجردی بش فکر نمیکردم

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
فعلا ک مجردی چرا سر خودتو با این موارد ب درد میاری مهم ک پری تنظیم شد چکار ب تخمکا داری حتما ازاد می ...

بحث ریزش موهام بود و اینکه خب مراقبت کنم تنبلی‌ام پیشرفت نکنه

دکترم گفت اگه قرص‌ها اثر کنه تنبلی تا زمانیکه چاقی افراط بگیری کنترل شده‌است

منم قدو وزنم الان مناسبه

ولی بازم سلامتی رحم و تخمدان به تشویق انداختنم

بحث ریزش موهام بود و اینکه خب مراقبت کنم تنبلی‌ام پیشرفت نکنه دکترم گفت اگه قرص‌ها اثر کنه تنبلی تا ...

ایشالاک بزودی عروس بشی چون سنت هم مناسبه ازدواج تازه یکی دوسال اول هم درگیر نامزدیو عروسی از ۲۳ ۲۴ اقدام کنی ب بارداری خیال خودتم راحت بشه 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
بحث ریزش موهام بود و اینکه خب مراقبت کنم تنبلی‌ام پیشرفت نکنه دکترم گفت اگه قرص‌ها اثر کنه تنبلی تا ...

ببین سلام نظرت در مورد ‌کنکور ارشد چیه ۹ روز هس دادمش؟ بدجور استرس دارم