2777
2789

بچه ها ما عزاداریم بعدش الان نزدیک سه هفته س موی صورتمو اصلاح نکردم اصلا نمیفهمم عزاداری چرا باید به اینا باشه حالم از صورتم بهم میخوره 

شاید فکر کنید تنها دردم اینهوای حتی نمیتونیم

جاروبرقی و تلویزیون و ماشین لباسشویی رو روشن کنیم 

از اینا بدتر

زنای خونه تا چله ی فرد فوت شده حق ندارن پاشونو از خونه بزارن بیرون 

از اینااااااا بدتر

پرده هامون باید تا چله کنار نزنیم یعنی حتی نور خورشیدم نمیتونیم ببینیم 

دیگه دارم دیوونه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا

ماهم رسم اصلاح نکردن تاچهلم و لباس سیاه تا سالگردرو داریم چقدر ناراحت بودم میگفتم بی فرهنگیه امروز رفتم آرایشگاه یکماه هم ازچهلم گذشته یکیشون تعارف نکرد برو اصلاح کن لباستو دربیار انتظار دارن تاسال بپوشم

ولی شمادیگه شورشو درآوردین ب نظرم عمل نکن این کارا م سودی داره آخه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چه سخت😢 ما اصلا از این رسما نداریم البته تو شهرمون هست ولی تو فامیل ما نیست مگر اینکه دور از جون جزو درجه یکا باشه طرف 

چه نسبتی داشت باهاتون خدابیامرز ؟

"کابری قبلا برای دختر خالم بوده و تاپیک های سال 99 برای ایشونه "  دود اگر بالا نشیند کسرشأن شعله نیست /جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است ✨🌱