2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 365177 بازدید | 24808 پست
ری را بودش تماس بگیرم چی بهشون بگم

بگوپیامک ریراکی میفرستین پولمواماده کنم اتفاقایه. برنده ریرادگه هم دارم مثل شما براش اومده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگوپیامک ریراکی میفرستین پولمواماده کنم اتفاقایه. برنده ریرادگه هم دارم مثل شما براش اومده

اه جدی کاموا جون به چه شماره ی تماس بگیرم من کرمان هستم 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه جدی کاموا جون به چه شماره ی تماس بگیرم من کرمان هستم

۰۹۶۴۴۰اماالان تاوصل بشی خیلی میشه فردا۷ونیم تا۸زنگ بزن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باشه فدات مرسی 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

کاموا جون 

کوییک مرداد ماه تکمیل وجه کردم هنوز تحویل ندادن

چرا اینقدر طول کشیده؟ 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام کاموا جون الان تو سایت زده عدم برنده دیگه اسمم در نیومده دیگه زنگ نزنم ولی نمیدونم چه خطای بوده که اونجوری نوشته بود 

سلام من مهر ماه ماشینمو تحویل گرفتم اما تو فاکتورم برام کسورات خورده از نمایندگی که ماشین و تحویل گرفتم گفتن بهتون تعلق نمیگیره چون خورده کسورات مربوط به مصوبه شورای رقابت تو ۱۲۴ هم شکایت ثبت کردم اونجا هم نوشتن باید به مراجع ذیربط شکایت کنید کسی می‌دونه باید چه کنم

سلام من مهر ماه ماشینمو تحویل گرفتم اما تو فاکتورم برام کسورات خورده از نمایندگی که ماشین و تحویل گر ...

وزارت صمت شاکی شو 

سلام کاموا جون الان تو سایت زده عدم برنده دیگه اسمم در نیومده دیگه زنگ نزنم ولی نمیدونم چه خطای بوده ...

توخودسایتی ثبت نام کردی  زده عدم برنده شدن؟

به شورای رقابت شکایت کردم هنوز ج ندادن وزارت صمت اینترنتی میشه سشکایت کرد؟

اره یه سایت دارن

توخودسایتی ثبت نام کردی زده عدم برنده شدن؟

اره همونجایی که ثبت نام کردم زده چرا 

سلام کاموا جون خوبی؟من قبلا هم گفته بودم پارسال زیرا رزرو برامون دراومد و بلاتکلیف بود تا همین قرعه کشی قبل هم رزرو زده بود اما این سری دیدم ریرا قبلی رو زده برنده شده اید تاریخش برای پارسال

ریحانه ثبت نام جدید رو رزرو زده

جریان چیه؟؟؟

ری را بودش تماس بگیرم چی بهشون بگم

واسه منم اومده چون سری های قبل به اسممون افتاده پرداخت نداشتیم اینو میزنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست