2777
2789
عنوان

اعصاب از دست خودم خرده

500 بازدید | 22 پست

نمیدونم چرا چند وقته به یه بنده خدایی یه حس بیخودی پیدا کردم‌شهر خودمون نیس خیلی نمیبینمش ولی یوختی که میاد خونم مثلا تا دو سه روز یه جوری ام بعدم یادم میره.چیکار کنم حس این خیانت آزارم میده.بدبختی الانم اومدیم شهر اونا دیشبم دیدمش باز.صبح تا حالا تو فکرم بیرون نمیره

یه کاری کن نبینیش....هر وقت خواست بیاد خونتون به یه بهانه ای ردش کن

با شوهرم خیلی دوستن هر وقت بیاد شهرمون تنها میاد و فقطم میاد خونه ما.حالا من پذیرایی میکنم و میرم بیرون به بهونه ای که اونا راحت باشن ولی تو ذهنم بیرون نمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ینی

ببین شاید در لحظه از اون شخص خوشت اومده 

خب بعد هی بخودت گفتی به کار اشتباهه اشتباهه 

وسواس اینه وقتی سعی کنی از چیز ی دور  بشی بیشتر میاد تو نظرت و تصاویر ناخواسته تو ذهنت میاد ازیتت میکنه 

مثلا بعضی ها که خیلیم مذهبین فحش بع خدا و پیغمبر میدن تو ذهنشون و دست خودشون نیست 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
ببین شاید در لحظه از اون شخص خوشت اومده  خب بعد هی بخودت گفتی به کار اشتباهه اشتباهه  وس ...

ن اینجور ک میگی.ولی اره مثلا در لحظه خوشم میاد تا دو سه روز این حس هست.ولی بعدش که مثلا میره شهرشون دیگه یادم میره.اخه شرایط جفتمون خیلی بده اصلا نباید همچین چیزایی رخ بده.نمیدونم چمه

وا خب من دارم همه زورمو میزنم ک کار به جاهای دیگه نکشه...جوری مییگی انگار میخوام زندگیشو خراب کنم... ...

خواهرم منظورم به خدا بیشتر فکرکن وازش کمک به خواه تاازفکرت بره بیرون قصد جسارت نداشتم ببخشید

معذرت خواستن نشانه عقل است 
خواهرم منظورم به خدا بیشتر فکرکن وازش کمک به خواه تاازفکرت بره بیرون قصد جسارت نداشتم ببخشید

خب به خدا فکر میکنم که نمیخام اتفاقی بینمون رخ بده ولی چیکار کنم انگار اونم یه جور خاصیه وقتی منو میبینه...این بدتره کاش لااقل اون سردی میکرد

خب به خدا فکر میکنم که نمیخام اتفاقی بینمون رخ بده ولی چیکار کنم انگار اونم یه جور خاصیه وقتی منو می ...

شوهرتون چراباهاش رابطه داره چراتنهامیادخونتون

معذرت خواستن نشانه عقل است