سلام من حدود ۱۰ روزی میشه گوشی خریدم s21 feسامسونگ
بعد بازی ندارم تو گوشی
عکس و فیلم نمیبینم
یکم تو نی ین سایت میچرخم
صبح نیم ساعت تو اینستا
بیشتر پی دی اف میخونم
نور گوشی کمه ولی تایم گذاشتم هر ۴۰ دقیقه ۱۰درصد شارژ گوشی کم میشه
تو حالت خواب مثلا از ۱تا ۶صبح ۳درصد کم کرد
خیلی ناراحتم چی کنم؟
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعد من تازه دوتا گوشی دارم اون بدای ۵سال پیشه شارژش مثل همینه
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
فک کنم اوکیه!! شب میخوای بخوای ذخیره نیرو رو روشن کن که باتریش استفاده نشه از طریق برنامه های پنهان
تنظیماتش کجاست؟
اخه داشتم تاپیک های قبل رو میخوندم میگفت مثلا خیلی ها میگفتن روزی یک بار میزنیم
الان میبینم من چرا لا اینکه باهاش کار زیاد نمیکنم دادم تند میزنم شارژ
حقوق ۴ماهمو دادم وگرنه گوشی قبلی خودم که بود
خیلی ناراحتم