2777
2789
عنوان

مهمونی افطار چی بپزم؟

193 بازدید | 12 پست

سلام خانما ، دوستم و دخترش (هفت ساله) قراره افطار بیان پیشم ، چی بپزم خوبه ؟ اش رشته و ابگوشت میدونم دوست نداره، واسه بچه چی بپزم خوبه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلیم شله زرد شیربرنج فرنی برای افطار خوبه 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

افطار شله زرد 

شام قرمه سبزی یا زرشک پلو با مرغ 

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         

خب اگر صمیمی هستید حلیمی چیزی بگیر یا سوپ بذار با نون و پنیر و سبزی شامم ماکارونی که بچه دوست داره اگر کمی رسمی تره رابطه زرشک پلو با مرغ 

من باشم در حالت دومم کمی سالاد ماکارونی میذارم بخاطر بچه