2777
2789

دختر من 18 ساله و اون دختر 21 ساله است

نسبت فامیلی نزدیکه و رابطه پدر مادرا خوب

این دختر به دختر من محل نمیذاره اصلا هم تراز از نظر روحی نیستن

اما بچه من مهربونه خونگرمه براش هدیه میگیره محبت میکنه

اونم ازینا که موی هایلایت و اهل قرطی بازیه

به هر حال قبول دارم دنیاشون فرق داره اما تعمدی بی محلی میکنه

دختر من تیپ بچه درسخون اینطوریه

اینکه باهم فرق دارن درک میکنم اشکالم نداره اما حتی یک کلمه حرف نمیزنه باهاش

با دخترای دیگه فامیل خوبه اونام مثل خودش نیستن

حتی تولد گرفت دختر فامیل دعوت کرد دختر منو نه

عکسشو بعدا دیدم

خیلی بهم برخورد

باید مامان باباش میگفتن تو دعوت کن ما خیلی کارا و زحمتا براشون کشیدیم

چطور باید قطع رابطه کنم

من دخترم بهش بی محلی بشه میخوام دنیا نباشه

تعمدی و تو چشم بقیه کنفش میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از بچگی همینطور بود ولی اون موقع درو و بر شلوغ بود دختر منم بازش خودشو میکرد

الان برزگ شده غرورش بیشتر شده و اینکه زیاد پیش میاد همدیگرو تنهایی بیشتر میبینسم دوتا خانواده

میخوام بگم بهتره همو نبینیم دخترم دوست نداره این رفتار هارو یعنی برخورد اونو

به دخترت حسادت میکنه

منم یه دختر دارم 

من بودم بهش میگفتم زیاد محل نده 

ادم قرار نیس از همه ی ادما خوشش بیاد که 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

خیلی. راحت رفت و آمد نکن من پسرم چهازسالش دیروز یکی خونمون بود بچشون اذیت میکرد ب بچه من راحت حرفمو بهشون غیر مستقیم گفتم تمام آدم دنیاش بچش هست از راه ب درش می‌کنه ی موقع بذار درسش بخونه ممکن دخترت بخواد ازش الگو بگیره

رفت و آمد بکنین ولی دخترتو نبر،بگو دلش نخاس بیاد،وقتی میان بره تو اتاقش بیرون نیاد،براشون کلاس بزاری ...

این طوری که بدتر هست دخترش عقده می‌کنه تو اتاق زندانی کنه خودشو یا اینکه با مامانش نتونه بره بعدم پشت سرش میگن دخترش اجتماعی نیست نمیگن مغرور