2777
2789
ببین تا حدی که بهت فشار نیاد فعالیت کن. راه میری زیر دلت احساس درد نمیکنی؟ 

نه اصلا درد ندارم ولی استرس دارم اکثرا دراز کشیده هستم حتی نمیشینم نشستن اشکالی داره؟

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
عزیزم در چه حد استراحت بودی چکارایی رو انجام میدادی  نزدیکی داشتی یانه؟

من چون سقط مکررم از اول بارداریم شوهرم میترسه اصلا رابطه نداشتیم 

تا دوسه هفته بعد سرکلاژ فقط واسه دسشویی پا میشدم ولی بعدش نسبیه مثلا تو خونه غذا میذارم و اینا ولی مثلا جارو نمیکشم

مامان دوتا دخمل ناز 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیکی در حدی که جنب نشوی. متوجه ای؟ کار خونه نه.  فقط برم چیزی بخورم و سرویس و حمام

اهان یعنی به ارگاسم نرسم!خطر داره ارگاسم شدن؟

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
من چون سقط مکررم از اول بارداریم شوهرم میترسه اصلا رابطه نداشتیم  تا دوسه هفته بعد سرکلاژ فقط ...

اهان درسته ممنونم عزیرانشالله نی نی ت رو صحیح و سالم بغل بگیری♥️♥️♥️

ممنون عزیزم همچنین شما  دوتان😍

ای جونم بگردم😍😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺

هنوز خیلی تا زایمان مونده اگه بخای استراحت مطلق باشی خسته و افسرده میشی. یکم بشین یکم بخاب کارای سبک ...

آره بخدا آدم کلافه میشه منن نگرانم وگرنه از خدامه باز شما تجربه دوبار هم داری میگی دلم گرم شد چشم ممنونم ازت 

فقط میل جنسیم زیاد شده دلم براشوهرمم میسوزه دوست داشتم اروم نزدیکی کنم نمیدونم چ‌کنم ارگاسم ضرره یانه☹️

من استراحت مطلق کردم فقط نماز دستشویی یه سه چهاربار هم ظرف شستم یه دو بار هم غذا پختم هیچ کاری هم نکردم نماز نشسته دستشویی فرنگی

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

دکتر من با دکتر شما هم عقیده هست و مشکلی هم پیش نیمد

خب پس خداروشکر مرسی گلم♥️

سلام عزیزم یه سوال داشتم  منم ۱۶ هفته سرکلاژ شدم شما الان استراحتت در چه حد هست؟ مشکلی نداری؟

سلام عزیرم من ۱۲هفته سرکلاژ شدم و یک ماه و نیم استراحت مطلق بودم بعد که رفتم پیش دکترم سونوکرد گفت بخیه ها باز نشده و همچی خوب پیش رفاه طول سرویکسمم نرمال شده و‌گفت میتونی استراحتتو نسبی کنی الان در حد غذا درست کردن با مراعات غذامو درست میکنم و اصلا کار خونه انجام نمیدم اکثرا دراز میکشم و در روز ۲یا۳ساعتی هم درکل میشینم حموم‌هفته ایی یبار ۱۰دقیقه و بیرون هم نمیرم هفته ایی یبار باماشین خیابون دور میزنم دلم نپوسته خداروشکر۲۳هفته رسیدم و مشکلی ندارم

خداروشکر  انشالله که تا اخر عالی پیش میره برات🌹🌹🌹  ممنون که اومدی و پاسخ دادی

قربونت برم عزیزم هنچنین شما🥰❤️

طول سرویکست چند بود که سرکلاژ شدی؟الان چندهفته ایی؟