الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هنوز خیلی تا زایمان مونده اگه بخای استراحت مطلق باشی خسته و افسرده میشی. یکم بشین یکم بخاب کارای سبک انجام بده. صندلی ماشین بخابون برو دور دور. نگران نباش
سلام عزیزم یه سوال داشتم منم ۱۶ هفته سرکلاژ شدم شما الان استراحتت در چه حد هست؟ مشکلی نداری؟
سلام عزیرم من ۱۲هفته سرکلاژ شدم و یک ماه و نیم استراحت مطلق بودم بعد که رفتم پیش دکترم سونوکرد گفت بخیه ها باز نشده و همچی خوب پیش رفاه طول سرویکسمم نرمال شده وگفت میتونی استراحتتو نسبی کنی الان در حد غذا درست کردن با مراعات غذامو درست میکنم و اصلا کار خونه انجام نمیدم اکثرا دراز میکشم و در روز ۲یا۳ساعتی هم درکل میشینم حمومهفته ایی یبار ۱۰دقیقه و بیرون هم نمیرم هفته ایی یبار باماشین خیابون دور میزنم دلم نپوسته خداروشکر۲۳هفته رسیدم و مشکلی ندارم
تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲