2777
2789
عنوان

دوراهی سزارین یا طبیعی😓☹

213 بازدید | 37 پست

کمتر از یک ماه مونده به زایمانم ولی تو دوراهی موندم از طرفی چسبندگی دارم سزارین بدترش میکنه از یه طرفم از طبیعی وحشت دارم تازه بواسیرم تو بارداری گرفتم میترسم طبیعی بدترش کنه اصلا نمیدونم چیکار کنم شما جای من بودین با شرایط من کدومو انتخاب میکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سز شدم خوب بود

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

والا تجربه نداشتم

ولی خب اگ طبیعی بد بود چرا خدا نحوه زایمان رو اینطور قرار داد؟

وقتی بدنت می‌تون کارخودشو انجام بده چرا بری زیر تیغ جراحی

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
من طبیعی زایمان کردم ولی پشیمونم بچه دومم صد درصد سزارین میکنم 

علتش چیه به خاطره بخیه هاش؟ من از یه چیزم میترسم اینه که درد دوتاشم بکشم ینی برم طبیعی بعد بچه نیاد سزارین بشم واسه همین میگم همون اول برم سزارین 

ای وای من جا شما بودم باردار نمیشدم کلا

ولی با پزشک متخصص مشورت کن مطب هم برو نه بیمارستان

ببین چسبدگی در چه حده و قابل درمان یا نه و سزارین چقد بدترش میکنه

بواسیرت با طبیعی قطعا بدتر میشه

بواسیر خیلی بیماریه بدیه یه بنده خدا از نزدیکان داره میگه دسشویی میری خیلی عذاب میکشی

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
طبیعی راهی که خدا گذاشته همیشه بهترینه مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشی کع شما نداری خداروشکر.

بواسیر مشکل خاصی نیست؟خوبه بنده خدا نوشته واضح

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
من باشم قطعا سزارین رو انتخاب میکنم  جراحت عالی باشه تو بیمارستان خوب باشی چسبندکی ات رو دزست ...

دکترم بهترین دکتره شهرمونه بیمارستانمم خصوصیه ولی الویت اولش طبیعیه من گفتم هم چسبندگی دارم هم بواسیر طبیعی خیلی سختم میشه گفت با شرایط تو طبیعی بهتره بدی که دکتره من داره اینه که حرف نمیزنه مشورت نمیده فقط واسه این که دسب به عملش خوبه اینو انتخاب کردم

ای وای من جا شما بودم باردار نمیشدم کلا ولی با پزشک متخصص مشورت کن مطب هم برو نه بیمارستان ببین چس ...

چرا عزیزم؟ سنی ندارم که باردار نشم ۲۲ سالمه نهایتش میرم سزارین مشکلم چیزی نیست که نخوام از نعمت مادربودن خودمو محروم کنم