2777
2789

هروقت جایی میرم اگ شخصی فضول باشه و یهو ی سوالی بپرسه حتی اگ از قبل تصمیم بگیرم ک جواب ندم باز سریع اصل مطلبو میگم

مثلا میزان دقیق حقوقمو یکی از فامیلای شوهرم پرسید منم دقیق بدون کسر بیمه و مالیات گفتم خیلی از دست خودم حرص میخورم

توروخدا بگین چجوری اصلاح کنم خودمو

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

عجبببب

رو خودت کار کن سعی کن نخود تو دهنت خیس بخوره

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نمیخوای جواب بدی یکم سکوت کن بعد یه حرف دیگه بزن که متوجه بشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عجبببب رو خودت کار کن سعی کن نخود تو دهنت خیس بخوره

بحث نخود نیست

نمیدونم چی جواب بدم

چجوری بپیچونم ادمای فضول رو

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
وقتی نمیخوای جواب بدی یکم سکوت کن بعد یه حرف دیگه بزن که متوجه بشه 

میشع ادم اصلا جواب نده و بگذره؟ اخه طرف همسن مامانم 

حرفی باهاش ندارم غیراین سوالایی ک پرسید

من احساس می کنم زیاد صحبت میکنی یا درباره هر موضوعی زیاد نظر میدی.. سکوت کردن تمرین کن.. اسم این سادگی نیستش نداشتن مهارت ارتباطیه.. منم همین بودم ولی ب مرور درون‌گرا شدم دیگه هرجایی حرف نمیزنم 

من احساس می کنم زیاد صحبت میکنی یا درباره هر موضوعی زیاد نظر میدی.. سکوت کردن تمرین کن.. اسم این ساد ...

سلام اسی ببخش حلالم کن لینک گذاشتم توی تاپیکتون،صلوات فرستادم ب نیتتون حلالم کنید🌹خواھش ھرکی میتونہ کمک کنہ ختم بشہ،رند بردارید ک راحت شمارش بشہ،الھی ھرکی اومد حاجت روا بشہ🙏🙏🙏

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10791230&slug=ختم-14000صلوات-ھدیہ-بہ-شھدا&postId=284406906

بگو دقیق نمیدونم انگار نمیدونی !

بگو نمیدونم واریزی دقیق چقدره

من باشم مستقیم تو روش میگم

نمونه:

۱ من در مورد این مسائل معمولا صحبت نمیکنم عزیزم

۲ دوست ندارم در این مورد بگم

۳ اخه حقوق چیزی نیست که کسی بپرسه نمیدونم والا شما معمولا میپرسید از همه؟

۴ همسرم دوست نداره در مورد حقوقش کسی بپرسه نگین لطفا ناراحت میشه.

در مورد مسائل مالی که چقد خریدی بگید یادم نیست ولی زیاد نشد 

در مورد حقوق هم همینطور بگید حقوقم نسبت به زحمتی که میکشم خدارو شکر بد نیست البته لبخند بزنیداا 

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺

عزیزم حتما سکوت کن چند ثانیه و بحث رو ادامه نده کسی چاقو نذاشته زیر گلوت اخه

تو باید از چیزای خصوصیت از قد و قیافه گرفته تا حق و حقوقت محافظت کنی 

سکوت بهترین گذینه اس حتما حتما رعایت کنید 

الان دوماد کا برنج فروشی داره همه هم میدونن درآمدشون رو ولی یکی از فامیلا پرسیده ازشون اونم تو رودروایسی قراره گرفته یه مبلغ ناچیزی گفته توام زرنگ باش یا بحث رو عوض کن یا ام زرنگی کن یه چیز دیگه بگو 

همیشه هم هر کسی ازتون سوال پرسید مکث کنید 

بعد جواب بدین 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید