خوب بود؟ من گفتم اگر بتونم ماشین لباسشویی و ظرفشویی یخچال فر همه بزرگارو سا ...
والا هنوز جهازمو نچیدم ولی شنیدم خوبه. میخواستم الجی و بوش بگیرم خیلی فیکش زیاد بود. فروشنده گفت چون سامسونگ قرارداد واردات داره هنوز، قاچاقی وارد نمیشه و مطمئن تره. یخچال دوقلو سامسونگ هم خیلی تعریفشو شنیدم. ولی فر بهترینش بوش مدل ۵۳۴ یا ۵۵۸ هست. من از چندتا اشپز که تو کار کیک و شیرینی بودن پرسیدم اینو پیشنهاد دادن. خودمم میخوام یکی از این دوتا مدل رو بخرم
ب خوشی استفاده کنی عزیزم حالا ب من گفتن اصل سامسونگ از بانه برام میارن اهان اوکی اخه منم کیک ...
مرسی فداتشم. به نظرم یه سر بزن نمایندگی سام. ادرس شعبه هاش تو گوگل هست. اینا نمایندگی سامسونگ هم هستنو لیست قیمتاشون هم یکیه. بنظرم مطمئن تره. من از نمایندگی خریدم. به بانه نمیشه اعتماد کرد. یه جا رفتیم طرف گفت اجناس بانه مثلا اینطوریه که یه قطعه لباسشویی الجی رو در میارن قطعه ی پاکشوما رو میذارن به جاش و پلمپش میکنن. بعد اون قطعه رو هم جداگونه میفروشن سود کنن. اینو که گفت ترسیدم
من خودم وسایل برقی کوچیکو همه از گناوه خریدم. اگه جنسشو بشناسی بانه یا گناوه واسه برقی کوچیک خوبه. چون واسشون نمیصرفه قطعه ای چیزی ازش در بیان. ولی ممکنه فیک باشه که از روی ظاهرش معلومه با اون مدلی که میخوای فرق میکنه.