2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 45 پست
بستگی داره به خودت که در چه حد استفاده داری اگه میخوای شیرینی بپزی و حرفه ای کیک بپزی خب قطعا فر توک ...

اان پس فر برام بهتر چون خیلی کیک خامه ای اینا درست میکنم 

بعد حالا هم ک دیگه کلاسای شیرینی و کیک پیزی میرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اان پس فر برام بهتر چون خیلی کیک خامه ای اینا درست میکنم  بعد حالا هم ک دیگه کلاسای شیرینی و ک ...

اره پس حتما فر بخر اصلا ماکروفر بدردت نمیخوره 

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️
عاا واقعا  مرسی حالا داداشم آشنا داره مثلا برای سامسونگ از بانه بیارن برامون باید ببینم بوش می ...

نمیدونم اما بوش اکثرا تقلبی 

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

خوب بود؟  من گفتم اگر  بتونم ماشین لباسشویی و ظرفشویی  یخچال فر  همه بزرگارو سا ...

والا هنوز جهازمو نچیدم ولی شنیدم خوبه.  میخواستم الجی و بوش بگیرم خیلی فیکش زیاد بود.  فروشنده گفت چون سامسونگ قرارداد واردات داره هنوز،  قاچاقی وارد نمیشه و مطمئن تره.  یخچال دوقلو سامسونگ هم خیلی تعریفشو شنیدم.  ولی فر بهترینش بوش مدل ۵۳۴ یا ۵۵۸ هست.  من از چندتا اشپز که تو کار کیک و شیرینی بودن پرسیدم اینو پیشنهاد دادن.  خودمم میخوام یکی از این دوتا مدل رو بخرم

والا هنوز جهازمو نچیدم ولی شنیدم خوبه.  میخواستم الجی و بوش بگیرم خیلی فیکش زیاد بود.  فرو ...

ب خوشی استفاده کنی عزیزم

حالا ب من گفتن اصل سامسونگ از بانه برام میارن 

اهان اوکی اخه منم کیک اینا زیاد درست میکتم میخوام ی چیز خوب باشه 

یخچال هم بخوام بخرم دوقلو میخرم اصن از ساید خوشم نمیاد

ب خوشی استفاده کنی عزیزم حالا ب من گفتن اصل سامسونگ از بانه برام میارن  اهان اوکی اخه منم کیک ...

مرسی فداتشم.  به نظرم یه سر بزن نمایندگی سام. ادرس شعبه هاش تو گوگل هست. اینا نمایندگی سامسونگ هم هستنو لیست قیمتاشون هم یکیه.  بنظرم مطمئن تره.  من از نمایندگی خریدم.  به بانه نمیشه اعتماد کرد. یه جا رفتیم طرف گفت اجناس بانه مثلا اینطوریه که یه قطعه لباسشویی الجی رو در میارن قطعه ی پاکشوما رو میذارن به جاش و پلمپش میکنن.  بعد اون قطعه رو هم جداگونه میفروشن سود کنن.  اینو که گفت ترسیدم

من خودم وسایل برقی کوچیکو همه از گناوه خریدم.  اگه جنسشو بشناسی بانه یا گناوه واسه برقی کوچیک خوبه.  چون واسشون نمیصرفه قطعه ای چیزی ازش در بیان.  ولی ممکنه فیک باشه که از روی ظاهرش معلومه با اون مدلی که میخوای فرق میکنه. 

من خودم وسایل برقی کوچیکو همه از گناوه خریدم.  اگه جنسشو بشناسی بانه یا گناوه واسه برقی کوچیک خ ...

اوکی عزیزم مرسی از راهنمایتت 

برقی هاتو چ مارکی خریدی؟

اوکی عزیزم مرسی از راهنمایتت  برقی هاتو چ مارکی خریدی؟

قربونت

جاروبرقی بوش

اتو،  سرخ کن،  پلوپز، غذاساز فیلیپس

ساندویچ ساز بلک اند دکر 

آسیاب کنوود

همزن برقی،  خردکن،  اب میوه گیر،  زودپز برقی عرشیا