2777
2789

بچه ها ما یه گروه داریم تو روبیکا که اونجا تنبلی رو کنار گذاشتیم و نماز خوندن رو شروع کردیممممم

اگه شما هم مشکل دارید تو نماز خوندن بهم پیام بدید تا کمکتون کنمممم

آیدیم @ftm_ftm_a 

فقط روبیکا⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️

حدیث قدسی داریم که میگه:

اي كسي كه وصال ما را ترك كرده اي، برگرد.

و اي كسي كه بر جدايي از ما سوگند خورده اي،

سوگند خود را بشكن.

ما ابليس را براي اين از خود رانديم

كه بر تو سجده نكرد 

و اکنون تو او را دوست خود گرفته ای

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هستم اما خیلی وسواسم فقط برای نماز روانی میشم  میگم باید فلان باشه بیسار باشه واگرنه نه قبوله بخاطر همین که درگیر ذهنی میشم نمیخونم اونجا فقط راجب نماز یا راجب معنی نماز تفسیر و حدیث واین چیزا هم هست ؟؟؟

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
منم هستم اما خیلی وسواسم فقط برای نماز روانی میشم  میگم باید فلان باشه بیسار باشه واگرنه نه قبو ...

کلا محور گروه بر اساس مهدویت و نماز هستش 

اونجا کسایی هستن که بتونن به شما کمک کنن

بچه ها به گروه وابسته شدن و چند باری که خواستم گروهو تعطیل کنم،اعضا اجازه نداده بودن و میگفتن گروه گروه خیلی تاثیر داشته براشون

این مشکل منه یه مدت میخونم یه مدت نه، ولی دوست دارم همیشگی بخونم، خیلی از این بابت ناراحتم🥺🥺

ما تو گروهمون کلی برنامه داریم 

بیا تا کمکت کنیم

امیدوارم بتونم بیام، کاش همینجا میشد وارد گروه بشی

برای ورود بایدویس بدید تا من مطمئن بشم دختری، چون گروه کاملا دخترونست. وگرنه همینجا لینک میذاشتم

کلا محور گروه بر اساس مهدویت و نماز هستش  اونجا کسایی هستن که بتونن به شما کمک کنن بچه ها ...

عزیزم من میخوام بیام 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
برای ورود بایدویس بدید تا من مطمئن بشم دختری، چون گروه کاملا دخترونست. وگرنه همینجا لینک میذاشتم

کجا ویس بدم