2777
2789
نون گرم مثلا تعداد خاصی داره ک مثلا ۴۰تاباشه یا۲۰تاباشه یا هر تعدادی ک درتوانم بود؟

هر تعداد که تونستی مهم‌نیست 

مثلا ۲۰ تا نون لواش تازه بگیر همینجوری بین راه تعارف کن به بقیه 

الان که ماه رمضونه ظهر خوب نیست 

برای غروب اینکار بکن هم ثواب افطاری دادن میبری هم صدقه ی خیلی خوبی هست نون گرم دادن

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

اره فک کنم محل کارم خیلی درگیری داشتن و داشتم و گفتم اگه از اونجا استعفا بدم و بیام ک خیالم راحت بشه خوب میشم ولی خوب ک نشدم هیچ بدترم شدم و حس میکنم هر لحظه ک داره میگذره ب اون اتفاقه نزدیک تر میشم

همای سعادت💎
کلا بدون دلیل بوده،از وقتی فهمیدم پسرم دچار اختلاله(مایل به توضیح نیستم🧡)بسیاااااااار بدتر شده این ...

پس یه شوک دلیل این حال بوده😞و اتفاقای دیگ تشدیدش کردن

همای سعادت💎
بدون نسخه میدن؟

اره بابا 

ولی اگه برات جواب داد  یه دوره بخور اما بعدش دیگه سرخود نخور! برو دکتر

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

وای واقعااا😞 خب اینک مامانم و پسرخالمم دارن چی میتونه باشه

ببینید هرچی رو تو ذهن خودتون ساختید و هر روز درحال دامن زدن به اون هستید اتفاق می افته مثلا میگم 

دلم شور میزنه میدونم قراره یه اتفاق بد بیفته و عزیزانتون رو درحالی که براشون اتفاقی افتاده تصور می کنید مثلا تصور می کنید تصادف کرده دقیقا همون اتفاق خواهد افتاد 

ذهنتون رو به سمت چیزای مثبت بفرستید مثلا پلکم می پره فکر کمم مهمان راه دوری دارم یا ۴کر کنم آخر هفته بارون میاد اینا چیزای مثبت هست

والا من هر روز بشینم بگم وای دلم شور میزنه نکنه برای فلانی یه اتفاقی بیفته دقبقا همون اتفاق می افته

قرص پرانول روهم گفتم منم روم فقط رانول جواب میده الان اکثرامیخورن

امروز حتما تهیه میکنم حاضرم هرکاری بکنم فقط این دلشوره و استرس لعنتی اززندگیم دور بشه و رفع بلا بشه 

همای سعادت💎
امروز حتما تهیه میکنم حاضرم هرکاری بکنم فقط این دلشوره و استرس لعنتی اززندگیم دور بشه و رفع بلا بشه& ...

آره بابا سختت نگیر این قرص قبل سخنرانیامیخورن واس اظطراب میخوری اصن میگی همچین حس خوبیم وجودداره؟

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
هر تعداد که تونستی مهم‌نیست  مثلا ۲۰ تا نون لواش تازه بگیر همینجوری بین راه تعارف کن به بقیه&n ...

خیلی کار قشنگی رو بهم یاد دادی فداتشم ممنونم ازت حتما امروز بعد افطار اینکارو انجام میدم

همای سعادت💎
همین دلشوره و اینک حس میکنن اتفاقی میخواد بیافته

ببینید من مادرمو خیلی خیلی دوست داشتم مادر نبود رفیق بود دوست بود خواهر بود همه چی بود هر وقت نگاش میکزدم این تصور تو ذهنم بود مادرم تا اخر امسال نمی‌مونه و بی اختیار بغض می کردم ای تفکرات من باعث ایجاد دلشوره شد دلشوره های گاه و بی گاه من تو ذهنم و فکرم مادرمو به سمت مرگ می کشیدم و فکر میکردم تا آخر ۹۹ زنده نمی مونه و در واقعیت این اتفاق افتاد و من مادرمو تو همون سال لز دست دادم این تفکرات من بود مادرم تو اتاق عمل فوت شد جالب ماجرا این بود که روز فوت مادرم ساعت ۹صبح زن همسایه با من تماس گرفت حال مادرم رو می پرسید من خونه بودن به شوخی گفتم مادرم فوت کرد درحالی که تو اتاق عمل بود و واقعا این اتفاق چند ساعت بعد اتفاق افتاد

ببینید هرچی رو تو ذهن خودتون ساختید و هر روز درحال دامن زدن به اون هستید اتفاق می افته مثلا میگم&nbs ...

اره واقعا حرفتون کاملا متینه ولی میام فکرای مثبت میکنم بعدش ک یهو دوباره دلم آشوب میشه همش از ذهنم میپره دوباره استرسم بیشتر میشه مثلا میام ب خونه رسیدگی کنم یهو یکی انگار توگوشم بگه توک قراره بمیری یا مثلا فلان عضو خانوادت قراره بمیره دیگ این نظافت چه بدرد میخوره یا تغییر دکوراسیون خونه بعدش یهو دوباره میرم تولاک تنهایی خودم و غصه خوردن جالبیش آینه خیلی ادم پرانرژی و مثبت نگری بودم همیشه و ب همه امیدواری میدادم ولی الا نیاز دارم ینفر ب خودم امیدواری بده

همای سعادت💎
آره بابا سختت نگیر این قرص قبل سخنرانیامیخورن واس اظطراب میخوری اصن میگی همچین حس خوبیم وجودداره؟

اینجوری ک تعریف کردی مشخصه خیلی میتونه تاثیر گذار باشه اعتیاد بهش پیدانکنم خوبه😂یارهمیشگیم بشه

همای سعادت💎