okhyyy مدیر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 160 عنوان چرا یکماهه بدون دلیل دلشوره دارم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 6429 بازدید | 73 پست همای سعادت💎 1402/01/20 | 05:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
okhyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 160 شاید مشکل معده داری و فکر میکنی دلشوره است! یا حتی ممکنه عوارض دارو باشه داروی خاصی مصرف نمیکنم فقط شاید ماهی یدفعه قرص نوافن بخورم همای سعادت💎
jena2021 عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1970 واقعا نمیدونم دستم و دلم ب هیچ کاری نمیره همش حس میکنم یه چیز بدی درانتظار من یا خانوادمه از استرس د ... هر روز صدقه جاریه بده ک ذکر لاحول و لاقوه الا بالله ااعلی العظیم بخون
okhyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 160 از کسی یا جیزی وایب منفی گرفتی یا از خودت مثلا یه اتفاق شروعش باشه؟؟؟ همای سعادت💎
okhyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 160 سالهاس اینجورم، بعلاوه استرس و نگرانی. دیگه خسته شدم وای ینی شمام مدام دلشوره دارید ؟ خب مثلا اتفاق خاصی ام افتاده بعد دلشوره ها یا کلا همیشه بدون اتفاق و دلیلی همینجوری بوده؟ همای سعادت💎
okhyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 160 پانیک میگن بهش بنظرم منم ی روزایی میشم اینطوری ی پرانول میخورم گل گاوززون دم میکنم باور کنید انواع داروهای گیاهی آرامش بخش رو مصرف کردم ولی هیچ افاقه ای نکرده😞 همای سعادت💎
booloor عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 داروی خاصی مصرف نمیکنم فقط شاید ماهی یدفعه قرص نوافن بخورم خب اگه نمیتونی دکتر بری لااقل یه امتحان بکن یه روز یه دونه امپرازول بخور ببین تاثیری روی استرست داره یا نه اما خب اگه واقعا اذیت هستی برو دکتر شاید تپش قلب داشته باشی سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
okhyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 160 دلیل علمی میخای یا اعتقادی اعتقادی عزیزم همای سعادت💎
sami225500 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 10460 وای ینی شمام مدام دلشوره دارید ؟ خب مثلا اتفاق خاصی ام افتاده بعد دلشوره ها یا کلا همیشه بدون اتفاق ... کلا بدون دلیل بوده،از وقتی فهمیدم پسرم دچار اختلاله(مایل به توضیح نیستم🧡)بسیاااااااار بدتر شده این حالم نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
اسپیرنولاکتون عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 4198 باور کنید انواع داروهای گیاهی آرامش بخش رو مصرف کردم ولی هیچ افاقه ای نکرده😞 قرص پرانول روهم گفتم منم روم فقط رانول جواب میده الان اکثرامیخورن هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
okhyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 160 اختلال پانیک نداری؟ یاقبلاقرص اعصتب مصرف نمیکردی؟ نه گلم سالمم چیزیم مصرف نمیکردم قبلا و الا همای سعادت💎
jena2021 عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1970 اعتقادی عزیزم لرزش چشم تو شهر ما به سه چیز اعتقاد هست که رد خور نداره بستگی به نیت خودت دارهاولش پلک بپره مهمان میادبارون میادگریه میکنهبرا من حتما مهمان هست برا دختر برادرم اینه که یا بارون میاد یا گریه می کنه
okhyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 160 من خودم حس ادما رو خیلی خوب میگیرم بدونه اینکه بهم چیزی بگن و میفهمم مثلا الان دارن غیبتمو میکنن یا ... وای دقیقاااا درک جلو جلو از بیشتر اتفاقات داشتم تاالا و حرف شمام درسته واقعا ولی میدونی حس خیلی فاجعه باری دارم ک هر آن حس میکنم قراره باینفر بمیره یاحتی خودم یایه اتفاق بدی بیافته و هی میخوام حداقل حدسش بزنم ک پیشگیری کنم بهش فکرم نمیکنم ها یهو دل آشوب میشم و کلی فکر میاد تودهنم و پاهام یخ میزنه دستان ب شدت عرق میکنه😞😞😞 همای سعادت💎
okhyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 160 اسفند دود بده تو خونه صدقه بده فقیر ۴قل و آیت الکرسی خیلی بخون نون گرم هم نذری ... نون گرم مثلا تعداد خاصی داره ک مثلا ۴۰تاباشه یا۲۰تاباشه یا هر تعدادی ک درتوانم بود؟ همای سعادت💎
okhyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 160 سال ۹۹ بی خود و بی جهت دلشوره می گرفتم جوری که دست رو قلبم میزاشتم و به شدت فشار میدادم به من ... وای واقعااا😞 خب اینک مامانم و پسرخالمم دارن چی میتونه باشه همای سعادت💎