2777
2789
واقعا نمیدونم دستم و دلم ب هیچ کاری نمیره همش حس میکنم یه چیز بدی درانتظار من یا خانوادمه از استرس د ...

هر روز صدقه جاریه بده ک ذکر لاحول و لاقوه الا بالله ااعلی العظیم بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالهاس اینجورم، بعلاوه استرس و نگرانی. دیگه خسته شدم

وای ینی شمام مدام دلشوره دارید ؟ خب مثلا اتفاق خاصی ام افتاده بعد دلشوره ها یا کلا همیشه بدون اتفاق و دلیلی همینجوری بوده؟

همای سعادت💎
پانیک میگن بهش بنظرم منم ی روزایی میشم اینطوری ی پرانول میخورم گل گاوززون دم میکنم

باور کنید انواع داروهای گیاهی آرامش بخش رو مصرف کردم ولی هیچ افاقه ای نکرده😞

همای سعادت💎
داروی خاصی مصرف نمیکنم فقط شاید ماهی یدفعه قرص نوافن بخورم

خب اگه نمیتونی دکتر بری لااقل یه امتحان بکن یه روز یه دونه امپرازول بخور ببین تاثیری روی استرست داره یا نه 

اما خب اگه واقعا اذیت هستی برو دکتر 

شاید تپش قلب داشته باشی

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

وای ینی شمام مدام دلشوره دارید ؟ خب مثلا اتفاق خاصی ام افتاده بعد دلشوره ها یا کلا همیشه بدون اتفاق ...

کلا بدون دلیل بوده،از وقتی فهمیدم پسرم دچار اختلاله(مایل به توضیح نیستم🧡)بسیاااااااار بدتر شده این حالم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
باور کنید انواع داروهای گیاهی آرامش بخش رو مصرف کردم ولی هیچ افاقه ای نکرده😞

قرص پرانول روهم گفتم منم روم فقط رانول جواب میده الان اکثرامیخورن

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
اعتقادی عزیزم

لرزش چشم تو شهر ما به سه چیز اعتقاد هست که رد خور نداره بستگی به نیت خودت داره

اولش پلک بپره 

مهمان میاد

بارون میاد

گریه میکنه

برا من حتما مهمان هست 

برا دختر برادرم اینه که یا بارون میاد یا گریه می کنه 

من خودم حس ادما رو خیلی خوب میگیرم بدونه اینکه بهم چیزی بگن و میفهمم مثلا الان دارن غیبتمو میکنن یا ...

وای دقیقاااا درک جلو جلو از بیشتر اتفاقات داشتم تاالا و حرف شمام درسته واقعا ولی میدونی حس خیلی فاجعه باری دارم ک هر آن حس میکنم قراره باینفر بمیره یاحتی خودم یایه اتفاق بدی بیافته و هی میخوام حداقل حدسش بزنم ک پیشگیری کنم بهش فکرم نمیکنم ها یهو دل آشوب میشم و کلی فکر میاد تودهنم و پاهام یخ میزنه دستان ب شدت عرق میکنه😞😞😞

همای سعادت💎
اسفند دود بده تو خونه  صدقه بده فقیر  ۴قل و آیت الکرسی خیلی بخون  نون گرم هم نذری ...

نون گرم مثلا تعداد خاصی داره ک مثلا ۴۰تاباشه یا۲۰تاباشه یا هر تعدادی ک درتوانم بود؟

همای سعادت💎
سال ۹۹ بی خود و بی جهت دلشوره می گرفتم جوری که دست رو قلبم میزاشتم و به شدت فشار میدادم  به من ...

وای واقعااا😞 خب اینک مامانم و پسرخالمم دارن چی میتونه باشه

همای سعادت💎