2777
2789
خیلی کار قشنگی رو بهم یاد دادی فداتشم ممنونم ازت حتما امروز بعد افطار اینکارو انجام میدم

عزیزی

الهی که بلا ازتون دور باشه دلتون شاد باشه 

تو این شب و روزا خیلی التماس دعا 

دعا کن خدا کارمو ردیف کنه دل پدر مادرم شاد بشه 

خیر ببینی 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
اینجوری ک تعریف کردی مشخصه خیلی میتونه تاثیر گذار باشه اعتیاد بهش پیدانکنم خوبه😂یارهمیشگیم بشه

خخخخخ خیلی ن منم همیشه نمیخورم راستی واسه ماها قهوه ایناام خوب نیس چون تپش قلب میاره . درضمن ادمای سمی روحذف کن نبین .ورزش کن انرژیت تخلیه بشه بستنی حال خوب کنه 🤟😁

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید من مادرمو خیلی خیلی دوست داشتم مادر نبود رفیق بود دوست بود خواهر بود همه چی بود هر وقت نگاش م ...

وای خدابیامرزتشون دورت بگردم خیلی خیلی عذاب آوره . روحشون درارامش باشه . ولی فداتشم با افکار شما ک فک نکنم افکار ما انسان ها اونقدر قوی باشه ک سرنوشت شخص دیگ ایی رو عوض کنه فک نمیکنی اون افکاری ک راجب از دست دادنشون داشتی یه هشداری بوده و یه حس شیشمی مثل همین دلشوره ایی ک من دارم؟

همای سعادت💎
عزیزی الهی که بلا ازتون دور باشه دلتون شاد باشه  تو این شب و روزا خیلی التماس دعا  دعا ...

چشم حتما فداتشم. منم محتاجم به دعاهای قشنگتون 💎

همای سعادت💎
وای خدابیامرزتشون دورت بگردم خیلی خیلی عذاب آوره . روحشون درارامش باشه . ولی فداتشم با افکار شما ک ف ...

عزیزم میگه اگردبه جیزی فکر کنی جه‌منفی و جه مثبت حتما می افته 

خخخخخ خیلی ن منم همیشه نمیخورم راستی واسه ماها قهوه ایناام خوب نیس چون تپش قلب میاره . درضمن ادمای س ...

حتما توی برنامه هام هست توی این هفته باشگاه ثبت نام کنم ❣️

همای سعادت💎
سالهاس اینجورم، بعلاوه استرس و نگرانی. دیگه خسته شدم

وای دقیقا.. 

مثلا نشستم 

همه چی خوبه و مشکلی نیست، یهو می‌بینم استرس و اضطراب کل وجودمو گرفت. .

نمیگم همش بی دلیله 

ولی خیلی از مواقع اینطوریم 

حتی همین الان که دارم تایپ می‌کنم..!

عزیزم میگه اگردبه جیزی فکر کنی جه‌منفی و جه مثبت حتما می افته 

اره شنیدم ک جذب میشه 😕بخدا نمیدونم سردرگم شدم اصلا از شدت ترس و اضطراب سردرد میشم باید خودمو از این ورطه نجات بدم واقعا

همای سعادت💎