2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته مامانم و پسرخالمم ک مثل برادرمه و خیلی صمیمی هم هستیم هم همینجورین حس میکنیم قراره ینفر بمیره ...

این ی اختلال هستش که خودتو با تصور یا استرس مرگ عزیزان اذیت کنی تقریبا همه این تجربه رو دارن

باید دهنتو منحرف کنی یا ی کتاب بخونی 

اگر از کنترلت خارج شده برو مشاور 

بله بعضیا انرژی بدی به ادم میدن بهتره دوری کنید

نمیدونی ازچیه؟یعنی حسادت میکنن بهت؟

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

من خودم حس ادما رو خیلی خوب میگیرم بدونه اینکه بهم چیزی بگن و میفهمم مثلا الان دارن غیبتمو میکنن یا الان میخان باهام دعوا کنن و…خیلی خیلی اذیت میشم سر این درک جلو جلو از آدما ولی خیلی جاهام خوبه ولی درمانش کردم

ذهن تو قدرت داره

ولی این که میگم دوبار بخون

تو ممکنه گاهی حسات درست بوده و اون اتفاق افتاده باشه ولی هزاران فکر و دل نگرانی دیگم داشتی که هرگز واقعی نشده پس همه افکار تو درست نیستن و عملی نمیشن تو فقط اونایی رو یادته که اتفاق افتادن مطمن باشه نگرانی های اتفاق نیافتاده بیشتر بودن بزارش کنار

البته مامانم و پسرخالمم ک مثل برادرمه و خیلی صمیمی هم هستیم هم همینجورین حس میکنیم قراره ینفر بمیره ...

سال ۹۹ بی خود و بی جهت دلشوره می گرفتم جوری که دست رو قلبم میزاشتم و به شدت فشار میدادم 

به من گفتن به خاطر بیماری قلبیم طبیعیه این دلشوره ها

هزارتا دلیل تو حسادت میکنی اون حسادت میکنه از بالا بهت نگاه میکنن و…..

من ک نه اوناحسادت میکنن خکاهر 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
خیلی بده درکت میکنم، روح و روان ادم میریزه بهم

واقعا نمیدونم دستم و دلم ب هیچ کاری نمیره همش حس میکنم یه چیز بدی درانتظار من یا خانوادمه از استرس دست و پام یخ میزنه 

همای سعادت💎