2777
2789
عنوان

به نظرتون من عجیب غریبم؟

297 بازدید | 23 پست

دوست دارم با آدما ارتباط داشته باشم ولی نمیشه از اکثرشون خوشم نمیاد خواهرمو میبینم کلی دوست داره حتی کسی که تا حالا باهامون حرف نزده تو فضای مجازی بیشتر با اون گرم میگیره ولی من هیچ دوستی ندارم شاید دو سه تا دوست معمولی ک سالی یکبار باهاشون بیرون میرم کلا حس میکنم کسی ازم خوشش نمیاد دوست دارم دلیلش رو بدونم چون بداخلاق نیستم فقط یکم سردم فقط پسرا خوششون میاد اونم بخاطر قیافم ولی حتی تو رابطه عاطفی هم خوب نیستم گند میزنم خواهرم حتی با اکساش هم رفیقه ولی من...بعضی وقتا خیلی احساس تنهایی میکنم

اعتماد ب نفست پایینه عزیزم کتاب بخون حتما 

آنقدر هم خودتو دست کم نگیر 

انشالله موفق باشی 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حس رو دارم 😄😄😄

ولی خب من گند اخلاقم با اجازه ات 

ببین خب خودت زنگ بزن به دوست های صمیمیت 

من کلا  هر چند سال یه بار دوستام رو عوض میکردم 🤷‍♀️

نمی دونم چرا خصوصیت اخلاقیم اینمدلی بود 

ولی خب دوتا دوست خیلی صمیمی دارم الان با بقیه عادی 

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
منم همین حس رو دارم 😄😄😄 ولی خب من گند اخلاقم با اجازه ات  ببین خب خودت زنگ بزن به دوست های ...

با یکی خیلی صمیمی بودم بعد از اون شهررفتم موقعی ک برگشتم بهش گفتم بروز بریم بیرون گفت باشه و دیگه خبر نداد با اینکه همیشه رابطمون خیلی خوب بود نمیدونم چرا زود فراموشم میکنن همه

کتاب زیاد میخونم چون تنهام ولی ...

انشالله اخلاقتم درست میشه ولی یه چیزی بگم تنهایی خیلی بهتره همون خواهرت باور کن از دوستاش ضربه میبینه ولی تو موفق تر از اون میشی 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

با یکی خیلی صمیمی بودم بعد از اون شهررفتم موقعی ک برگشتم بهش گفتم بروز بریم بیرون گفت باشه و دیگه خب ...

نه این فکرو نکن الان هر کی مشغول زندگی خودشه واسه همونه ولی اگه دیدی کسی زیاد بهت بی محلی کرد توام دیگه خبری ازش نگیر 

شاید باید بهش میگفتی فلان روز بریم بیرون همو ببینیم 

نه این فکرو نکن الان هر کی مشغول زندگی خودشه واسه همونه ولی اگه دیدی کسی زیاد بهت بی محلی کرد توام د ...

خیلی وقتا حس مزاحم بودن میکنم برای همین زیاد پیش قدم نمیشم میگم شاید حوصلمو نداشته باشه با کوچکترین بی محلیم فاصله میگیرم از طرف

انشالله اخلاقتم درست میشه ولی یه چیزی بگم تنهایی خیلی بهتره همون خواهرت باور کن از دوستاش ضربه میبین ...

بیشتر باید رو خودم کار کنم که برام مهم نباشه کسی دوسم داره یان

خیلی وقتا حس میکنم حتی مامانم اونو بیشتر دوست داره

خیلی وقتا حس مزاحم بودن میکنم برای همین زیاد پیش قدم نمیشم میگم شاید حوصلمو نداشته باشه با کوچکترین ...

منم یه کم این مدلی ام 😄 نگران نباش . دوست های جدید پیدا می کنی 

متولد چه ماهی هستی؟

بیشتر باید رو خودم کار کنم که برام مهم نباشه کسی دوسم داره یان خیلی وقتا حس میکنم حتی مامانم اونو ب ...

بخدا این وسواسه افتاده ب جونت 

اگه دوست داشتی برو پیش مشاور 

اگرم ن بیخیال باش خودتو با چیزی سرگرم کن 

آدما پیش خداشون عزیز باشن ن بندشون 

من الان نزدیگه۲ساله ازدواج کردم اونم آمدم شهر غریب ن دوستی دارم ن آشنایی 

مادرم فوت شده 

بابام زنگش نزنم نمیزنه یا بقیه ای خانواده ام اینارو گفتم بدونی که از دل سیری باهات اینطور حرف نمیزنم اوایلش برام سخت بود مثل تو غصه میکردم ولی دیدم خودم دارم نابود میشم کلا بیخیال همشون شدم پس مطمئن باش توام میتونی 

انشالله خوشبخت بشی ب حق این روزا و شبای عزیز

برای منم دعا کن التماس دعا

عهههههه منم بهمنی ام 🤣🤣🤣 این خصوصیت بارزه متولدین این ماهه 

واقعا؟😁

جالبه زیاد اعتقاد به خصوصیات ماه و اینا نداشتم ولی انگار واقعیه

دیگه چ خصوصیاتی دارن