2777
2789
عنوان

تب بچه۳ساله

190 بازدید | 13 پست

دخترم دیشب ساعت ۱۰بالا اورد وبعد تب کرد ۳۷روی۸بود

ی شیافت زدم الان باز ۳۶روی ۸هست باز باید شیافت بزنم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

مدام تبشو چک کن نخاب، سه روز مداوم تبشو چک کن مرتب با تب سنج هروقت دیدی تبش میره بالا بازم شیاف کن اگه نه که نه نکن دیگه، ولی الان نخاب حتما چک کن، تب معمولا سه روز دوره داره حواست باشه بهش

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا ویروس اسهال استفراغه شیاف دیکنوفناک ۵۰براش بزن

اسهال نداره تب وحالت تهوع داره 

خودم ایجور شدمه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
اسهال نداره تب وحالت تهوع داره  خودم ایجور شدمه

ویروسه خوبه که اسهال نداره برای حالت تهوعش باید دارو مصرف کنه اگر تب میکنه شیاف مصرف کنه چون  داروی خوراکی را بالا میاره و تبش قطع نمیشه

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ

دمای ۳۷ رو ۸ که شیافت نمیخواست باید استامینیفن بدی

بعدم دمای ۳۶ و شیافت بزنی بچه یخ میکنه که

یاهمون استامینیفن تبشو کنترل کن اگه دیدی بالای ۳۸ ونیم رفت بهش‌شیافت بزن

صبح دکتر بودم گفت یا اومیکرون یا ویروس اسهال استفراغ

ببخشید اگه فشار خونی تب رو خوندم 

صبح دکتر بودم گفت یا اومیکرون یا ویروس اسهال استفراغ ببخشید اگه فشار خونی تب رو خوندم  

عزیزم اومده این ویروس بچه ها منم گرفتن تبش ۳تا ۴روزه بعدشم تا ۱۰روز بی اشتهامیشن شدیدا