2777
2789
عنوان

شربت اشتها اور برای کودکان

4755 بازدید | 16 پست

کسی شربتی میشناسه ک عوارض نداشته باشه؟من راسیپ و شنیدم خوبه اما بازم شک دارم .همه جور چیزی و امتحان کردم الان میخوام براش شربت بگیرم بلکه یکم وزن بگیره.۲ سالشه ۹ کیلوعه😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز منم به همین فکرمیکردم عصبی شده بودم بچه منم ۲سالشه و۹کیلو بعضی روزا اذیت میکنه موقع صبحانه خور ...

من کارایی که خودم امتحان کردم و میگم شمام امتحان کن شاید برات جواب داد....‌سویق کودک توی غذا یا شیرش بریز،شیره انگور خیلی خوبه،غذاهاش و تزئین کن غذای متنوع بهش بده،سعی کن چلسمه بهش ندی.غذاشو با عصاره قلم و کره و روغن زیتون مقوی کن.تعداد وعده هاشو زیاد کن.و سعی کن تو غذا خوردنش خونسرد باشی‌....براش بزار خودش بخوره شاید چند روز نخوره ولی خودش میاد سمت غذا بعد چند روز‌...‌‌من لا این کارا اشتهاش خ بهتر شد اما بازم کافی نیست 

عزیزم بدون نسخه میدن.اشتهای بچت بهتر شده

اره میدن. اشتهاش خیلییی خوب شد منتها وزن اضافه نمیکنه اصلا شایدم من غذاهای مقوی بهش ندادم البتع اینم بگم هله هوله رو جمع کردم

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

اصلا راسیپ نگیریا بچه رو دیونه میکنه. براش آسماویت بخر من خیلی خریدم براش هیشکدوم مثل آسماویت نبود ۴ ...

اسماویت و قبلا بهش دادم موثر نبوده.البته من نمیدونستم اشتها اوره یبار مریض بود بردمش دکتر براش نوشت ی ماهی هم بهش دادم ولی بازم بی اشتها بود....‌.الان بازم سرچ کردم میگن پدیا بست خوبه.من کلا خ بهش دارو نمیدم میترسم از عوارضش،ولی دگ چاره ای ندارم،فقط دنبال ی چیزی میگردم عوارض نداشته باشه

اسماویت و قبلا بهش دادم موثر نبوده.البته من نمیدونستم اشتها اوره یبار مریض بود بردمش دکتر براش نوشت ...

اسماویت سیستم ایمنی بدن رو هم زیاد میکنه ولی به هر بچه ای یه چیزی میفته

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️