2777
2789

دوستم ازم خواست بپرسم از شما شوهرش یه چند ماه خیلی سرد شده رابطشون در حد دوبار درماه شده شوهرش ولی خیلی مهربون شده ولی بعصی وقتا به خودش میرسه در حد دوساعت میره بیرون؟؟؟؟ 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت خیانت بددددددووووون هییییییییچ شکی...  ادم وقتی ی گوهی میخوره تو زندگی متاهلی مهربون میشه خیلی🤣

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

دوستت ک‌زنشه نمیدونه ما بدونیم؟😂🤦‍♀️

دوستم میگه قبلا اگه من پریود میشدم دعوا بود ولی الان نه حتی خوشحالم میشه که پری هستم 

خیانت خیانت بددددددووووون هییییییییچ شکی...  ادم وقتی ی گوهی میخوره تو زندگی متاهلی مهربون میشه ...

شوهرش خیلی اخلاقش تند وپرخاشگربود قبلا الان من  برخورد داشتم کلا شوکه شدم ابنقدر اروم ومهربون شده بود  به دوستم گفتم معجزه شده 

تنها راهی که هست اینه دوستت شوهرشو تعقیب کنه

تو شهرما تنها هست وخیلی از شوهرش حساب میبره

شوهرش خیلی اخلاقش تند وپرخاشگربود قبلا الان من  برخورد داشتم کلا شوکه شدم ابنقدر اروم ومه ...

معجزه نشده گلم داره خیانت میکنه الان حس عداب وجدان داره بخاطر همین با خانومش اوکی شده بهتتت قوووووول میدم یه روز ک میره بیرون به خودش میرسه تعقیبش کنید یا کوشیشو یواشکی چک کنید یا خیلی چیزای دیکه مطمین باش مچشو میگیرید

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

یه جیپی اس ارزون بخرین بدوزین جای مخفی کت مورد علاقش ببینین کجاها میره

از کجا میشه تهیه کرد