2777
2789
عنوان

😐واقعا ربطی به من داره؟

154 بازدید | 14 پست

خیلی سال پیش که نوجوون بودم یکی از فامیلامون پسرش عاشق من شد 😂 از اون عشقایی ک طی معاشرت زیاد برا پسر نوجوون بوجود میاد اون یک سال ازم کوچیکتر بود و من بهش درس میدادم خلاصه بعد یه مدت از سرش افتاد و زد تو کار دختر بازی و ... به کل فراموش کرد کاملا عادی بود 

حالا امشب زنداداشم میگه مادر فلانی گلایه کرده من هیچوقت بارانوشو نمیبخشم ک باعث شد قد پسرم رشد نکنه قد نکشه چون اون موقع عاق شد و جواب رد گرفت اینجوری شد 

حالا من 17 بودم اون 16 و هیچ صحبت جدیم نشد 😂🤐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالتو بپرس اگ بتونم جواب میدم گلم 

ممنونم من بخاطر شرایط شغلیم فقط می تونم دانشگاه شهر خودمون اون هم ارشد روانشناسی عمومی بخونم روزانه اینجا بالینی ندارن.

ولی از ی طرف میگم بالینی هم در کنارش بخونم برم آزاد . بنظرتون نوع گرایش و نوع دانشگاه چقدر تاثیر داره توی آینده شغلی ؟ 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨