یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب مثلا میخوای قانعش کنی؟ول کن بابا بخدا نه ارزششو داره نه لازمه اون ادم با اینطرز فکر بزرگ شده، خو گرفته.
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
[QUOTE=284371831]نه قانع، از افکار بیهوده در بیاد شاید کسی راهه حل کوتاهی بدونه [/QUOTEبستگی داره اون افکار چی باشه.اگه در مورد اسیب جسمی باشه بازم ما نمیتونیم نظری بدیم باید مشاور دکتر نظربده.در مورد اعتقاداته بازم اینکه بخوایید تلاش کنی بگی که اشتباهه بازم شما داری عمل اشتباه انجام میدی. شاید افکار اون از نظر شما بیهوده اس از نظر خودش نه.زندگی از نگاه هرکس متفواته همینطورم افکار ادم.
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
نظر برا رسیدن به یه حقیقت یا نتیجست که معمولا هیچ نتیجه ای هم نگرفتند مثلا طرف ۲۰ سال سنش هست نه کاری درست دارِ، نه پول آنچنانی نه ازدواج کردِ نه تحصیل به درد بخور فقط ادعا دارِ، خب ۹۹ درصد این هست که افکارش غلط هست