2777
2789
عنوان

چرا بهم اینجوری گفت ؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 23 پست
الان مجردی ؟ چند سالته؟ ازدواج کردی یا نه اینی که گفتی دوست پسرته؟

اره گلم مجردم 

۲۱ سال 

نه ازدواج نکردم 

آره دوستیم اما خانوادش در جریانن با منم ارتباط دارن خانوادش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مردا بلدن همیشه دعوا رو به نفع خودشون تموم کن جوری که تو مات بمونی که اااااا طلب کارم شد 

دقیقا من گفتم طرز صحبتت اشتباهه دوباره تاکید کرد که تو دردت اینه 

مگه قبلا میومده پیشت؟

اره هفته ای اگه وقت داشته باشه ۳ بار در هفته ۲ بار یا دیگه کم کمش ۱ بار 

الانم سه شنبه میخاد بیاد منظورش چون اینجا نیست که فردا بیاد بود 

من میخواستم با آرومی صحبت کردم که مشکل رابطه اینه 

ولی اون‌گفت تو برای خودت میبری و میدونی دردت اینه که من نیومدم 

پس ازاوناییه که مغروره زیادتحویلش نگیر به خودش بیاد یکم

اره دقیقا 

هر سری میگفتم واقعا دلم میشکنه رفتار بدی کنه 

ولی امشب که اینجوری گفت اصلا یه مدلی شدم انگار واقعا ازش دور شدم با این حرفش 

اگه تحویلش نگیرم میخاد بگه سرت جای دیگه گرمه یا خوش میگذره بهت 

امشب من جواب پیامشو اول شب داده بودم گفت خوش میگذره منظورش این بود که جواب نمیدی در حالی که بهش تحویل نداده بود پیام رو 

اره دقیقا  هر سری میگفتم واقعا دلم میشکنه رفتار بدی کنه  ولی امشب که اینجوری گفت اصلا یه ...

اگ هنوز ازدواج نکردین خیلی محتاطانه پیش برو

دلیل نمیشه هرحرفیو بزنه توام بری سمتش خیلی عادی تازه اگ نری هم گله کنه😑بنظرمن اگ بهت گفت سرت جایی گرمه یا بهت خوش میگذره بگو جای خاصی نیستم اما دیگ مزاحم تونمیشم که بگی دردت اینه پیشت نیستم راحتت گذاشتم دیگه 

بعدشم این پسرا هروقت عشقشون بکشه ودلشون بخواد خوبن هروقتم دلشون نخواد نه نباید زیاد رو داد بهشون

اگ هنوز ازدواج نکردین خیلی محتاطانه پیش برو دلیل نمیشه هرحرفیو بزنه توام بری سمتش خیلی عادی تازه اگ ...

حرفت خیلی به دلم نشست 

نه هنوز ازدواج نکردیم 

به نظرت من حرف بدی بهش زدم ؟ 

یه وقتایی میگم خب تموم کنم باهاش وقتی باهام نمیسازه چیکار کنم یه مدت سختی بکشم بهتره تا این 

از طرفی هم خواستگار دارم و داشتم چند مورد اما بخاطر این نتونستم هیچ وقت همیشه دوست داشتم حالا که با همیم همون تا ابد باهم باشیم ولی وقتی دلمو میکشنه باعث میشه ازش فاصله بگیرم چیکار کنم 

اگ هنوز ازدواج نکردین خیلی محتاطانه پیش برو دلیل نمیشه هرحرفیو بزنه توام بری سمتش خیلی عادی تازه اگ ...

بعد حتی مثلا الان این حرفا رو زده 

صبح بیدار بشه میخاد بفرسته صبح بخیر بمونه غروب هم بیاد حرف بزنه انگار نه انگار که چیزی شده 

حتی من الان بخوام پیام بدم گله کنم از رفتارش اصلا صبح جواب این پیاما رو نمیده انگار جدی نمیگیره فقط مینویسه صبح بخیر 

یه بار خیلی ازش دلگیر بودم تا مدت ها بعد اینکه رفتیم بیرون گفت حساس نباش من اینم شبا یه مدلی میشم ولی وقتی میخابم صبح میشه انگار یه آدم دیگم