2777
2789
عنوان

میخوام سوئیت رهن کنم روزانه اجاره بدم، نمیدونم درامدش خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 40 پست
بعدشم خیلی از روزای سال هستن ک مسافر نیست اون ورا. مخصوصا زمستون. و تابستونم بعید میدونم مشتری خوب گ ...

اخه اون تاپیک میگفت با اینکار پول خوبی در اوردیم

زبانی که حق را نگوید به درد لیسیدن بستنی میخورد.
دلم یه حقوق ماهیانه میخواد://

با همون ماشین برو کار کن. یا چمیدونم ماشینتو بده ب یکی باهاش کار کنه پولشو نصف نصف کنین. حیفه ماشینتو نفروش ب خدا

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون تاپیک میگفت با اینکار پول خوبی در اوردیم

اخه این کارا ک ریسکی هست باید با یه پول مازاد بر نیاز باشه. آخه با پول فروش ماشین ک سال تا سال داره دوبرابر میشه هر بار؟؟!!

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
نیاز به مجوز نداره.ما هم اجاره میدیم.عزیزم ولی اگه فک میکنی تو یه سال 200 تومن دربیاری اینطوری نیس

نه خب

قطعا میدونم تو به سال دویست نمیشه.

سود بانکی دویست میلیون پول حدود سه و نیم میشه. میخوام بدونم با اجاره‌ی خونه ماهانه چقدر در میاد؟ شما هم گیلانید؟

اخه این کارا ک ریسکی هست باید با یه پول مازاد بر نیاز باشه. آخه با پول فروش ماشین ک سال تا سال داره ...

اینو همه بهم میگن، ولی راستش اینطور فکر میکنم که ماشین درسته سرمایه است ولی ازش پول در نمیاد. حقیقتا نیاز دارم ماهانه پول در بیارم و با دوتا بچه کوچیک نمیتونم بیرون کار کنم

نه خب قطعا میدونم تو به سال دویست نمیشه. سود بانکی دویست میلیون پول حدود سه و نیم میشه. میخوام بدو ...

مازندرانم.ماهای مختلف فرق میکنه.عید خوبه.بعد عید تا اخرای خرداد خیلی بالا نیست.مرداد بهتر از تیره.شهریور که عالیه.از نظره فیمت میگما.مهر و ابانم تقریبا مسافر هست اما قیمت میاد پایین

🍁
مازندرانم.ماهای مختلف فرق میکنه.عید خوبه.بعد عید تا اخرای خرداد خیلی بالا نیست.مرداد بهتر از تیره.شه ...

ممنون بابت راهنماییت

به نظرت ارزش داره اینکارو بکنم؟ به طور میانگین پنج شش تومن تو ماه میشه در اورد؟

ممنون بابت راهنماییت به نظرت ارزش داره اینکارو بکنم؟ به طور میانگین پنج شش تومن تو ماه میشه در اورد ...

خیلی خوبه.البته نمیدونم واسه شما چه جوری بشه.چون واسه ما اجاره نیس واسه خودمونه.5،6 تومن واسه مهر و ابانه.ماهای دیگه حداقلش ده تومنه،شهریور که 20 به بالاست.تابستون بین 15 تا 10 تومن متغیره.منظورم تیر و مرداده.لاهیجانم مث چالوسه فک کنم قیمتاش

🍁
خیلی خوبه.البته نمیدونم واسه شما چه جوری بشه.چون واسه ما اجاره نیس واسه خودمونه.5،6 تومن واسه مهر و ...

البته اینم بگم ما کمیسیون نمیدیم.واینکه اونی که مسافر میاره واسمون غریبه نیس واسه همیم الویتش پر کردنه خونه ی ماست

🍁