2777
2789
عنوان

میخوام سوئیت رهن کنم روزانه اجاره بدم، نمیدونم درامدش خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 40 پست
اگه اون وسط یه مرد یه دخترو ببره بهش تعرض کنه گردن توام میگیره

به خانواده یا زن و مرد با شناسنامه میدم. به هیچ ادم مشکوکی قصد ندارم اجاره بد

زبانی که حق را نگوید به درد لیسیدن بستنی میخورد.
اون تاپیکو نداری بری از خود اون فرد راهنمایی بگیری؟

چرا، اسم کاربریشم مهسا هست. میزنم رو پروفایلش ارور میده که نمیشه چیزی ازش دید، انگار بسته است. تو تاپیکشم ازش پسیدم جواب نداده تا الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی رو داره واست مسافر بباره؟

میشناسم کسی رو که مسافر بیاره، البته بیست درصد برمیداره. تو سایتای مختلفم میشه گذاشت

با همون پرایدت اسنپ کار کن فکر کن شبی ۷۰۰اجاره بدی بعضی شبا شاید مشتری نباشه بعد کی کلید تحویل بد ...

اسنپ نمیتونم. دو تا بچه کوچیک دارم.

سوییت با خونمون چهارپنج تا دروازه فاصله داره. خودم کلید میدم و میگیرم

چرا، اسم کاربریشم مهسا هست. میزنم رو پروفایلش ارور میده که نمیشه چیزی ازش دید، انگار بسته است. تو تا ...

عزیزم پولی ک نقد میکنی میدی برای رهن ارزش اون پول سال اینده خیییلییی کمتر شده. پس عملا اگه سودی هم از این کار بهت برسه پای ضرری ک از گرون تر شدن ماشین در سال اینده میکنی برابر هست...

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
بنظرم ماشینتو نفروش حیفه 

اخه دلم یه حقوق ماهانه میخواد. اگر بتونم پول خوبی ازش در بیارم به مرور میتونم جنع کنم و ماشین بگیرم ولی نمیدونم درامدش چقدر میشه

میشناسم کسی رو که مسافر بیاره، البته بیست درصد برمیداره. تو سایتای مختلفم میشه گذاشت

اون اقا چنتا خونه دستشه و معلوم نیس به خونه ی تو برسه یا نه.واینکه هفت یا هشت ماه مسافر هست بقیش خبری نیس

🍁
اصلا ماشینتو نفروش .با صابحونه صحبت کن همون روزانه اجاره بدین تو مشتری جور کن نصف اون نصف شما.

اینجوری براش سود داره؟ خونه رو دویست بهم رهن میده

یه پیرزن پیرمردن. میگن حوصله اینکارو نداریم

بعدشم خیلی از روزای سال هستن ک مسافر نیست اون ورا. مخصوصا زمستون. و تابستونم بعید میدونم مشتری خوب گیرت بیاد. حساب کن یک شب ششصد هم اجاره بدی در تمام سال ک مسافر نیست. فقط عیدا سود خوبی میکنی همین

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
کسی که این کارو میکنه از اماکن مجوز داره نداشته باشی دوروزه پلمپ میکنن با یه جریمه گردن کلفت 

خب میگیرم. البته اینجا خیلیا اینکارو میکنن. یعنی همه مجوز میگیرن!؟

پس اینجوری دراند تداری  تا هرکسی بیلد لز فیلترات رد شن ممکنه افراد کمی باشن

خب نمیتونم به دختر پسری که واضحا زن و شوهر نیستن کرایه بدم

خب میگیرم. البته اینجا خیلیا اینکارو میکنن. یعنی همه مجوز میگیرن!؟

اکثرا مجوز دارن یا هم دزدکی بلاخره همسایه لو میدن میگیرن مجوز اماکن هم به هرکسی نمیدن پول میخاد با پارتی

عزیزم پولی ک نقد میکنی میدی برای رهن ارزش اون پول سال اینده خیییلییی کمتر شده. پس عملا اگه سودی هم ا ...

دلم یه حقوق ماهیانه میخواد://