mambardia مدیر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 عنوان حامله ها و مامانای با تجربه و دانا بیایین سوال | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 24 پست من صب آزمایش خون دارم ۴ ماهم تموم شده دارم میرم تو ۵ ۱۶ هفتمهدکتر واسم ازمایش زده این ازمایش ۱۶ هفتگی چیه بعد از غربالگری و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕 1402/01/19 | 23:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چراغ_مطالعه عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 3008 اره دیگ اینجوریاس باید تا ۴ ام خودمو مشغول کنم آره خودتو سرگرم کنه که زود بگذره
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 خواهش میکنم گلم خوشحال میشم بتونم کمک کسی بکنم هر چند کوچیک اگر خدا بخواد میخوام بذارم ... وای چقد خاص و باورنکردی واقعا هدیه الهی هست .این بچه خاصه چون خدا داده اگه پسر بود باید میزاشتی خداداد😂😂😂❤❤❤ولی خدارو شکر که دیگ مامان شدی و این با ارزش ترین حس دنیاس...خدارو شکر. و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
چراغ_مطالعه عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 3008 وای چقد خاص و باورنکردی واقعا هدیه الهی هست .این بچه خاصه چون خدا داده اگه پسر بود باید میزاش ... آره خدادا 🤭😅
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 آره خودتو سرگرم کنه که زود بگذره بازهم سپاس شب شما و هدیه جان بخیر 💛💛💛💛😍😍😍 و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
چراغ_مطالعه عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 3008 بازهم سپاس شب شما و هدیه جان بخیر 💛💛💛💛😍😍😍 مرسی عزیزم همچنین 🌹
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 عزیزم ببخشید غرق داستانت شدم سوال اخرتو جواب ندادماگه پسر باشه صدرااگه دختر باشه دلسا و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 مرسی عزیزم همچنین 🌹 وای حالم بده امروز آزمایش داشتمپاشدم صبونه شوهرمو اماده کنم چشممخورد ب بامیه وای وای خوردم آزمایشم موند واسه فردا اه اه اه اه حالم خیلی بد شد چشام باز نمیشدا چجوری بامیه رو دیدم🤕🤕🤕🚫🚫🚫🚫🚫😐😐😐😐😵😵😵😵😵😵😵 و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
چراغ_مطالعه عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 3008 وای حالم بده امروز آزمایش داشتم پاشدم صبونه شوهرمو اماده کنم چشممخورد ب بامیه وای وای خوردم ... واقعا چرا بامیه خوردی 🤣🤣حداقل با خودت میبردی آزمایشگاه بعد آزمایش میخوردی 😅فدا سرت غصه نخور انشاالله فردا میری
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 واقعا چرا بامیه خوردی 🤣🤣 حداقل با خودت میبردی آزمایشگاه بعد آزمایش میخوردی 😅 فدا سرت غصه نخور ا ... اخه تازه شبش خریده بودیم 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣 و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕