2777
2789

بچه ها این دوتا از انرژی و هاله ی طبیعی بدنمون مراقبت میکنن و نمیذارن موجودات غیرارگانیک بهمون نزدیک بشن 

هاله محافظ
این تمرین رو می توانید هر شب قبل از خواب و هر روز بعد از برخاستن از خواب به مدت 5 دقیقه انجام دهید.

شبها؛ روی تخت خود بنشینید و یِک هاله حفاظتی اطراف بدن خود در نظر بگیرید.
این لایه باید چیزی حدود 10 تا
20سانتی متر با بدن فاصله داشته باشد.

شکل آن مثل بدن خودتان است و به همان صورت بدن شما را در بر گرفته است واز آن محافظت می کند.

بعد در حالی که این حس را در خودتان بوجود آوردید به خواب بروید.

فکر کنید این هاله عین یک پتو بدنتان را می پوشاند و باعث می شود تا نگرانی و اضطرابها راهی برای ورود به پیکرتان نداشته باشند.

با خود اعلام کنید هیچ موجی از بیرون نمی تواند شما را تحت تاثیر قرار دهد.

وقتی به خواب رفتید این تصویر در ناخودآگاه شما نقش می بندد و باقی می ماند.

صبحها: وقتی احساس کردید که کاملاً از خواب بیدار شدید، بدون اینکه چشمانتان را باز کنید فقط همین هاله را در اطراف خود در نظر بگیرید و ببینید که عین یک غلاف حفاظتی شما را دربر گرفته است.

این تصور را برای  4 الی 5 دقیقه با خود داشته باشید و بعد از رختخواب بیرون بیایید.

در هر زمانی از روز که بخاطر آوردید، این غلاف را حس کنید. هر کجا که شد فقط خیلی آرام دوباره خود را در درون آن حس کنید.

برای تمام ما تخلیه انرژی و خستگی در طول روز اتفاق می افتد چون نمی دانیم که چطور از خودمان محافظت کنیم.

دیگران و کسانی که در اطراف ما هستند به وسیله امواج و ارتعاشات مختلفی روی ما تاثیر می گذارند.

شخصی از کنار شما می گذرد و یا پیامی میدهد انرژیی  را به سوی شما رها می کند و انرژی شما را میربایند،اگر قرار باشد شما مرتب این انرژی های بد را دریافت کرده و انرژی خود را از دست دهید و آنها روی شما اثر بگذارند  دچار مشکل می شوید.

مراقبه های مختلف شما را به شدت حساس می کنند.

انجام این تمرین شما را بخوبی محافظت می کند. این تمرین را مخصوصا بعد از مراقبه های عمیق انجام دهید تا انرژی خوبی را که در طول مراقبه بدست آوردید حفظ کنید.

تنفس رنگین کمانی

.

نفس رنگین کمانی نوعی تنفس پالاینده است که هاله را پاک می کند. انرژی های ناموافق را پراکنده می سازد و اثر مفید و مستقیمی بر کالبد های لطیف دارد. انجام این تمرین پس از کارهای معنوی یا در پایان روز بسیار مفید است.

.

نحوه تمرین تنفس رنگین کمانی

در حالی که پاهایتان به اندازه عرض شانه از هم باز و دست هایتان در دو طرف بدنتان شل و آویزان است، بایستید.

سه بار تنفس کامل انجام دهید.

بگذارید شانه هایتان بیفتند و بدنتان را وانهاده سازید.

به هنگام بازدم هر گونه ناراحتی و اضطراب را رها سازید.

.

اکنون تصور کنید که می توانید به شیوه زیر خود را با هفت دایره نور رنگی محصور سازید.

.

دمی آرام و عمیق انجام دهید. به هنگام انجام این کار نور قرمزی را ببینید که از پشت پاشنه هایتان بر می خیزد و با گذشتن از پاها تا بالای سرتان حرکت می کند.

.

به هنگام باز دم این نور قرمز را ببینید که از جلوی بدنتان به پایین حرکت می کند تا این که به زیر پاهایتان می رسد. شما اکنون در میان دایره ای از نور قرمز محصور هستید.

.

رنگ نارنجی را درکشید و به شیوه ای مشابه دایره قرمزتان را با آن محصور کنید. مطمئن شوید که نور نارنجی کاملا آن را محصور کرده و دایره ای نارنجی رنگ را در بیرون از آن تشکیل دهد.

رنگ زرد را در کشید و دایره نارنجی را با آن محصور کنید.

.

رنگ سبز را درکشید و دایره زرد را با آن محصور کنید.

.

رنگ آبی را درکشید و دایره سبز را با آن محصور کنید.

.

رنگ نیلی را درکشید و دایره آبی را با آن محصور کنید.

.

رنگ بنفش را در کشید و دایره نیلی را با آن محصور کنید.

.

شما اکنون با رنگین کمانی شگفت از نور محاصره شده اید. بدون اینکه از جای خود حرکت کنید مستقیما به تمرین دايره محافظ بپردازید.

.

دايره محافظ

.

دایره محافظ لایه بیرونی متشکل از نور طلائی است که شما با آن هاله خود را محصور می کنید و اگر این تمرین را همراه با تمرین تنفس رنگین کمانی رو انجام دهید، این دایره خارجی ترین دایره خواهد بود.

تمرین دایره محافظ را در پایان روز یا در موقعی که احساس می کنید به حمایت نیاز دارید انجام دهید.

همچنین این تمرین را زمانی که قصد دارید پس از پایان یک جلسه مراقبه زندگی عادی خود را از سر بگیرید بسیار مفید است.

.

نحوه تمرين دايره محافظ:

.

به هنگام دم یک نور طلائی درخشان را تنفس کنید، و به هنگام بازدم، خود را با دایره ای طلائی محصور کنید.

این دایره انرژی ای مقتدر و محافظ است که به ارتعاشات مثبت اجازه ورود به هاله شما را می دهد، اما از ورود ارتعاشات منفی جلوگیری می کند.

روزی یکبار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز اون تاپیک قفل شده بود ک جوابتو بدم

من از اعتیاد دفاع نکردم از پدرم دفاع کردم چون اون کاربر معتقد بود هرکسی مواد مصرف میکنه دیگه زندگیشو به باد میده و براش مهم نیس زن و بچش چجور زندگی کنن و دخترش باچه جهازی بره خونه بخت و این ب من برخورد...و ضمنا من با اون کاربر صحبت میکردم گلم😊

سلام عزیز ایا مدیتیشن ماه کامل و ماه نو را تا حالا انجام دادی؟ میشه نظرت را بگی؟ ایا کسی که خبره ...

سلام عزیزم

نه انجام نمیدم معتقدم جزو مدیتیشن های تاریکی هست

اموزش انواعش همه جا هست حتما نباید ازشخص خاصی یاد بگیری، فقط اینکه بجز نور خورشید و یا نورالهی یا عشق بی قیدوشرط الهی، به چیزی وصل نشو و تصور منبع دیگه ای رو نکن

ممنون میشم هر وقت اومدی من رو لایک کنی که سوال ازت بپرسم مرسی گلم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣