2777
2789

سلام به همه. من دوتا بچه زیر سه سال دارم و حدود هشت ساله ازدواج کردم. اوایل وضع همسرم خیلی خوب بود یهو همه چی زیر و رو شد. توی این هشت سال همش بیکاره.آدم زرنگ و کاری ای هم هست ولی هرکاری می‌کنه نمیشه.سر هرکاری هم می‌ره با اینکه بیشتر از مسئولیت خودش کار می‌کنه هردفعه به یه دلیلی بیکار میشه. مطمئنم برامون دعا گرفتن.چندبار توی خونه پیدا کردم. بخور و نمیر داریم زندگی میکنیم.نگران آینده بچه هامو. خودمم نمیتونم بخاطر بچه ها سر کار برم.چیکار کنم دعا باطل شده.هرکار بگین کردم

کسانیکه اهل نماز و دعا و ذکر و خلاصه 

اهل ارتباط با خدا هستن 

این چیزا تأثیری دلشون نداره 

انشالله

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز با شوهرم رفتم ی طب سنتی بعد دکتره در اومد بهم گفت همرات دعا داری کلا ی جوری شدم من اصلا طرف ...

من اصلا اعتقاد نداشتم به این چیزا.ولی واقعا اثرشو دیدم. شوهر من خیلی پولدار و موفق بود همش پر شد

[QUOTE=284319951]من اصلا اعتقاد نداشتم به این چیزا.ولی واقعا اثرشو دیدم. شوهر من خیلی پولدار و موفق بود همش پر شد[/QUO البته من کسی رو میشناسم که دعا میگیره خیلی تعریفش رو میده که چقد کاراش خوبه ولی هیچ نپرسیدم کجا هست و کیه

تو چهار دیوار خونت سرکه بپاش میگن دعا یا سحری چیزی باشه دفع میکنه

انجام دادم قبلاًنشد.رفتم پیش یه دعا نویس گفت خیلی داعش بویه.یه دعای قرآنی داد یکی دو ماه خوب بود.بعدش دوباره بدتر شد همه چی شوهرم باز بیکار شد.الان اسنپ می‌ره ولی فقط خرج روزمون و پوشک بچه میشه.