2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عطر فقط انجل عاشقشم❤️

بوش چجوریه؟

قیمتشم بگو

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببین واقعیت عطرهای اصل هم خیلی بعضا ماندگاری ندارن، دیگه این شرکتی ها فکر کنم خیلی کمتر باشه، شایدم البته یه سری تغییرات بدن بیشتر باشه نمیدونم، ولی فکر نکنم زیاد ماندگار باشن، نا اصلی عطرها معمولا چند ساعتی بیشتر نیست دیگه نت پایانیشونی که میمونه اونم باید بچسبن بهت ولی خوب چند روزی هست

۵ ملیونه ولی بوش واقعا عالیه من تابستون یذره شو خریدم چهل تومن بود ولی خیلی دوست داشتم توی همه عطر ...

۵ میلیون بدم عطر😬😂

پولدارا میخرن اینجوری 😂😜

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
 اره واقعا حسرتش تو دلمه😂😂🥲 ی قطره شو خریدم ۴۰ تومن تو هم همین کارو کن😂😂😂

الان که قیمت این عطرارو فهمیدم.

متوجه شدم چقدر بوی بدنم قشنگه😂 والا ادم بره حموم قبل و بعد هر بیرون رفتن ارزونتر در میاد 😂