خانما اگه شب بدون اجازه همسرتون برید بازار البته شلوغ هم باشه وتنهاهم نرید همراه مامانتون برید خریدتونو انجام بدین و برگردین بعد شوهرتون اونجا باشه خیلی عصبانی میشه؟؟یا کار اون طرف خیلی اشتباه بوده؟؟؟
قضیه ازاین قراره من خونه مامانم بودم بعددخترعموی مامانم اومد گفت میاین بریم بازار خریددارم مامانم گفت نمیدونم منم گفتم میایم اخه منم خرید دارم والبته خریدای ما دقیقا از یک بوتیک بود مامانم گفت به شوهرت نمیکی گفتم نه الان حتما رفته باشگاه زنگم بزنم جواب نمیده (البته قصدداشتم وقتی برگشتم خریدامو نشونش بدم وبگم امشب رفتم ایناروگرفتم )بعد من چون شوهرم یکم حساسه زنگ زدم ماکسیم دقیقا اومد جلودرخونه سوارشدیم رفتیم همین یه بوتیک بخدا لباساروخریدیم اومدیم بیرون این دخترعموی مامانم گفت پسرم کتاب کار ریاضی لازم داره بریم بخریم گفتم باشه رفتیم خریدیم زنگ زدم ماکسیم بیاد دنبالمون که شوهرم نمبدونم چرا نرفته بود باشگاه منو دید یه دعواییی خیلیییی خیلی مفصل کردیم کتک وفحش وووو خیلی بهش توضیع دادم گفتم چه اشکالی داره بامامانم اینارفتم و همش نیم ساعت طول کشید و...الان بنطرتون کارم خیلی اشتباه بوده باوجود اینهمه تحقیر بازم ازدیروز یه کلمه باهام حرف نمیزنه و غذاهم رفت بالا خورد
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.