2777
2789

سلام توروخدا کمکم کنید

مت ۵سال خونه پدرش نشستیم انواع دخالت ها و همش بحث و دعوا و دوماه برقو قطع میکرد گازو قطع میکرد آب و میبست..خلاصه بماند خواهرش اومد حمله کرد بهم.بماند از توهین ها و دروغ ها و تهمت هاشون....

الان میگه پول ندارم خونه اجاره کنم ،زورم میاده اجاره بدم به صاحبخونه،برگردیم اونجا...‌

موعد خونمونم تموم شده...منم نمیخوام برگردم....

بابام میگه هرچی نظر توا من پشتتم میگه یا برو باهاش یا شکایت کن ملزم شه خونه بزاره....

بگو برو تنها خونه پدرت 

منم خونه پدرم میمونم 

بعد ی مدت درخاست نفقه میکنی ک تمام 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شکایت و دعوا راهش نیس

مردها بدتر لج میکنن

با آرومی قانعش کن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
واه😑

🤣🤣😂

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

من تو این مورد پرم از تجربه

سوالاتمو جواب بده تا راهنماییت کنم

نکنه هووی منی😜

خونه پدرش یعنی طبقه بالاشون؟؟؟؟؟

اون خونه ای که میگه درب جداگونه داره از خونه باباش؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

چرا شوهرا ما زن میگیرن وقتی نمیتونن یه خونع اجاره کنن منم شش سال توی خونه باخانوادش زندگی کردم چقد زجر کشیدم خدا فقط شاهده..  یه ساله خداروشکر جدا شدم خدایا ب حق ای شب های عزیز تنها تو میدونی من چقد زجر کشیدم هیچوقت ب گذشته واون ادما برنگردم التماست میکنم ب شب های قدر قسمت میدم یه معجزع بیار تو زندگیم الهی امین🤲🤲❤

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
من چون دختر دارم همش فکرم درگیر اینه که خب اون چی میشه 

فق چششو بترسون

در نهایت تا حالا واسه این موضوع قهر رفتی آیا؟؟؟؟

قبل از ازدواج راجع به این موضوع صحبت کردی باشوهرت؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....