2777
2789
عنوان

فک‌کنم بچه‌ی مامان بابام نیستم😐

4341 بازدید | 228 پست

آزمایش خون دادم گروه خونیِ خودم B مثبت شده

در صورتی که مامانم O و بابام A هستن داداشِ بزرگترمم O 

و الان هرچی حساب میکنم من نباید B باشم

کسی میدونه این اتفاق عادیه یا باید برم سراغ تست دی‌ان‌ای؟😐😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژنتیک  خوندی؟حتی با چشم هم که حساب کردم بهچه همین خاتواده ای ‌‌‌‌  حتی دقیق میتونم بگم اینکه یه بچه دیگه بیارن و گروه خونیش چی میشه پس نگران نباش

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
نیستی💔😐

از کجا میگی .اذیتش نکن من خوندم از هرکسی که یکمی از گروه خونی سردربیاره بپرسی میفهمی که هست

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!

عزیزم برو یه سرچ بزن تو گوگل حداقل بعد بیا ایده بده و برو سراغ تست دی ان ای

این بخش رو کاملا علمی میتونی بفهمی چون گروهای خونی بر اساس ژنتیک مشخص میشن 

من دقیق اطلاعی ندارم اما فکر میکنم عادی باشه

Take my hands now ......You are the cause of my euphoria