2777
2789

کلی تایپ کردم دیدم ترکیده ! 

حتی اگه سوالش محض سرگرمی و شوخی بود اگه به اتفاق هم کسی مشکوک فوت کنه می‌تونه براش دردسر بشه ! چطوری قبل تاپیک زدن و سوال پرسیدن یکم فکر نمیکنن یا بعضی سوالات واقعا با یک سرچ کوتاه به جواب می‌رسی ! 

همین چند وقت پیش خیلی نگذشته یک آقایی رو به قتل زنش دستگیری کردن لقب احمق ترین قاتل گرفت آخه لحظه به لحظه رو از نت سرچ کرده بود ساعتهای سرچ مشخص بود،  از نصف شب شروع کرده بود تا حدودی ظهر 😐 چطوری جنازه رو از بین ببرم ردی نمونه ! چطور زمین رو‌پاک کنم ؟ چطور پولها رو انتقال بدم ؟ و..... 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چی نوشته بود؟🥲

دنبال راهکار برا کشتن بود😂

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگ اونا از سرچای مام اگاهن؟؟😐😐

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

شما رو نمیدونم ولی اون دوست من نبود ، فقط یک کاربر بود 🤌 و متاسفم برای اون کاربری که داشت باهاش همفکری میکرد ، چقدر بعضی از  انسانها میتونن ترسناک و کثیف باشن

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
مگ اونا از سرچای مام اگاهن؟؟😐😐

بله خانوم هر چی سرچ کنی ذخیره میشه ، دقت کنید مثلا گوگل میزنید ریزش مو تا مدتها براتون پیامک مراکز کاشت مو میاد !

بله خانوم هر چی سرچ کنی ذخیره میشه ، دقت کنید مثلا گوگل میزنید ریزش مو تا مدتها براتون پیامک مراکز ک ...

جااالببب بود ممنونم

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
شما رو نمیدونم ولی اون دوست من نبود ، فقط یک کاربر بود 🤌 و متاسفم برای اون کاربری که داشت باهاش همف ...

کنایه بود جدی نگیر والا منم نمیشناختمش بنظرم برا سرگرمی ی چیزی پرسید ! بعضی سوالها یا عنوان بعضی خاطرات اصلا حس خوبی نداره دلیل بر اصرار به اشتراک گذاشتنو نمیفهمم

اونوقت انتظار داشتید نترکه؟!!!

😅🖐️👍

بیا 

بیا 

نزاشتی خابم‌گرفتا😂😂😂

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن