2777
2789
عنوان

چجوری اثر چشم زخم رو از بین ببرم؟؟

3977 بازدید | 18 پست

یه جایی رفتم که از همون موقع تا حالا حالم خوب نیست 

حالت سنگینی و دلتنگی و گریه و هرچی حال بد هست دارم

و چندتا اتفاق بد هم برام افتاده که همونا بدتر حالمو خراب کرده

اون کسیم که رفتم خونش از قبل مبدونستم خیلی انرژیش منفیه و چشمش شوره ولی مجبور بودم برم

حالا لطفا یه روش امتحان شده و خوب بهم بگید که اثر این چشم زخم رو از بین ببرم 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپند دود کن یکم نمک بریز تو سینک پشتتش آب رو بازکن  اگر تخم مرغ داری دوتا سکه بگیر بغلش داخل ...

ممنونم عزیزم

میشه اون قسمت تخم مرغ رو بیشتر توضیح بدی ؟ 

دوتا سکه رو که دو طرف تخم مرغ قرار دادم دستمو فشار بدم یا بدون هیچ تکونی ثابت نگه دارم ؟ 

چقدر این حالی ک توصیفش کردی بده . چقدر یاد روزهای بد خودم اوفتادم .

خییییلی بده

نمیتونم بخوابم

مدام گریه میکنم 

بهانه میگیرم 

غذا نمیتونم درست کنم حدود یک هفتس هیچی نتونستم درست کنم حالم خیلی بده

ممنونم عزیزم میشه اون قسمت تخم مرغ رو بیشتر توضیح بدی ؟  دوتا سکه رو که دو طرف تخم مرغ قرار د ...

لینک شو گذاشتم دوتا سکه رو بگیر دو طرفش نه خیلی فشار بده که شروع نکرده بشکنه نه یواش بگیر که تخم مرغ بیفته

خییییلی بده نمیتونم بخوابم مدام گریه میکنم  بهانه میگیرم  غذا نمیتونم درست کنم حدود یک ...

افتضاحه منن دقیقا همینجوری بودم .انگار ده تا دستمال کاغذی کرده بودن تو حلقهم مثل ابر بهار گریه میکردم مددداااام .

لینک شو گذاشتم دوتا سکه رو بگیر دو طرفش نه خیلی فشار بده که شروع نکرده بشکنه نه یواش بگیر که تخم مرغ ...

خیلی خیلی ممنونم از لطفت عزیزم 🌹

چه جالبه تو سایتا ندیده بودم خدا خیرت بده 🫠

ممنون من خودمون گاها برای بچه کوچک ها که چشم می‌خورند یا زنهای تازه زایمان کرده یا کسایی که خیلی نظر گیر دارن از تخم مرغ استفاده میکنیم