2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه  یه ساعت حرص بقولی فشار بقولی بعدش حل میشه انقد من سر این چیزا دلم شکست و گریه کردم&nb ...

بحث آیندمه خسته شدم انقد همرو کوبید تو سرم

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد💚🍃
نفس عمیق بکش  بعد حرف بزن هرچی ک تو مخت میاد ویکم خالی شی

اصلا علاقه ای من دارم براش اهمیت نداره فقط حرف خودشه مثلا اصلا علاقه ای به هنر ندارم مجبوری هنرستان هنر خوندم حالا واسه کنکورم میگه باید بری رشته هنری انتخاب کنی سه سال تموم زجر کشیدم تو هنرستان ولی فقط بلده بهم بگه تو بی عرضه ای هیچ استعدادی نداری

اصلا علاقه ای من دارم براش اهمیت نداره فقط حرف خودشه مثلا اصلا علاقه ای به هنر ندارم مجبوری هنرستان ...

برو بگو  مامان دعوا نداربم میدم مشاور 

مشتور تحصیلی هرچی گفت همون 

و قطعا مشاور تجصیلی هرچیزی رو بهت میگه ب جز هنر 

و  میگی مامان خانوم جون دیدی مشاور گفت ی چیز دیگه برم و قائله ختم بخیرمیشه 

برو بگو  مامان دعوا نداربم میدم مشاور  مشتور تحصیلی هرچی گفت همون  و قطعا مشاور تجص ...

بخدا امروز با مشاور حرف زدم حرفای اونو اومدم انتقال دادم بم میگه حرفای همه برات اهمیت داره به جز حرفای من

والا منم همینم  شاید باورت نشه ولی منو با سگ و گربه های توی خیابون هم مقایسه میکنه  دیگه ...

خوبه که سر شدی من دلم خیلی شکسته عصبی شدم کوبیدم تو سرم از دستش الان هم حالت تهوع دارم هم سردرد