2777
2789

سلام بنظرتون یه فروشگاه لباس بانوان خوب چه ویژگی داره چه لباسایی بیشتر دوست دارید چه رنج قیمتی دوست دارید اون لباس باشه چه رنگ هایی بیشتر دوست دارید ایا اف یا حراج دوست دارید فروشنده چطوری باشه خوبه فروش اینترنتی بیشتر دوس دارید یا حضوری؟چه سایزی بیشتر لباس می خرید نظرسنجیه نکته یا تجربه دارید بگید می خونم مرررررسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نظر منو بخوای، برای همه سایزها لباس بیار و برای همه سلیقه ها. من این روزها هر مغازه ای میرم فقط سایز بزرگ دارن. من سایزم 36 هست. هیچکدوم این سایز رو نمیارن و به من میگن شما زیادی سایزت کوچیکه. در حالیکه من تا حالا همیشه لباسهام رو آماده میگرفتم و مشکلی هم نداشتم. مدلها هم همه عین همه.

سایز کوچیک خیلی داشته باشید

همه مدلی باشه ینی تا فقط یه مدل ترند میشه فقط اون و نداشته باشید شاید خیلی ها نخوان مد روز بپوشن

مث همین مانتو های لش و کتی ک الان مد شده من خیلی هارو میشناسم ک نمیپسندن و چون مانتویی ک میخوان و پیدا نمیکنن دس ب دامن خیاط میشن

سایز های کوچیک خیلی مهمه مث ۳۶ و اینا 

اگ مانتو فروشی داشتین حتما یه قسمتی و به شلوار اختصاص بدین و تیشرت و زیر سارافونی 

تیکر یکسالگی گل پسرم  

فقط دنبال مشتری زیادی نرو بزار خودش دو دوتا چهار تا کنه ...

بزار احساس راحتی کنه وسیله هارو کامل ببینه 

راهنمایی هم خواست با جون و دل راهنمایی کنیش 

یهو کل مغازه رو چیزایی ک مد شده نریزی یه مدلای غیر مد هم بیار ک خوشگل باشه 

حراج تو مشترییی خیلی تاثیر داره 

حتی اگه مشتری لازمم نداشته باشه بازم میخره چون حراجی یه نوع حقه فروشه

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد 
هی نیای دنبالم بگی چی میخوای

نه بابا من دارم می پرسم که حالا که سرمایه وسط می زارم چیزای خوب بیارم مشتری ازم راضی باشه نون حلال ببرم بعد من شهرم با شما فرق داره چرا بیام اذیتتون کنم خدا رو خوش نمیاد