2777
2789
عنوان

بیا بهم انرژی مثبت بدید🥲😂

126 بازدید | 16 پست

اقا میخام برم کلاس لیفت و لمینت مژه و ابرو و کاشت مژه ولی همش استرس از بعدش دارم ک میتونم کسب درامد کنم یا نه سرزبونشو دارم یا نه!!همش میترسم نتونم و هی حرف بشنوم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاساش تو همون سالن برگذار میشه؟

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
سر زبونشو داشته باشی یا نه خودت باید بدونی ‌..من بی سر زبونم خودم میدونم ولی مشتری مدارم شدید 

منم بی سر زبونم زیادم بیرون نمیرم نمیدونم چجوری شروع کنم از کجا شروع کنم!!!چجوری مشتری جذب کنم

شما برووووو  تهش خراب میکنی و میای بیرون بهتر از اینه یه عمر بگی کاشکی کاشکی

نه از خودم مطمئنم ک میتونم چون من کلاس نرفته از رو کلیپ تو گوگل خیلی کاراشو بلدم فقط از اینک چجوری مشتری جذب کنم و سرزبون داشته باشم موندم

منم بی سر زبونم زیادم بیرون نمیرم نمیدونم چجوری شروع کنم از کجا شروع کنم!!!چجوری مشتری جذب کنم

تو همین نی نی سایت هعی تاپیک بزن سوال بپرس کمکت میکنن پیشرفت میکنی کسی از روز اول مشتری نداشته 

ولی یکی از راهای جذب مشتری دیواره و پیج و کانال شهرتون ... مثلا تخفیف خفن بزن و اونجا تبلیغ بده عکس نمونه کارتم بزار بدونن کارت خوبه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
نه از خودم مطمئنم ک میتونم چون من کلاس نرفته از رو کلیپ تو گوگل خیلی کاراشو بلدم فقط از اینک چجوری م ...

الان یه دنیا بیکارن 

حالا شما که کارشو بلدی و هنرشم داری 

دنبال چی هستی

سر زبون میاد 

منم مثل شما. بودم ولی وارد کار شدم اوکی شد 

کار منم همینطوری بود 

اوکی میشه