2777
2789
عنوان

برای انصراف از دانشگاه روزانه جریمه میگیرن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 24 پست
اخه روزانه شهریه نداره ...۱۲ میلیون هم خیلی زیاده کارشناسی آزاد یه با نصفه ول کرد کل شهریه رو پس دا ...

میگم که قانون جدید برا ارشد گذاشتن .

منم تازه خبر شدم.

اگه بخواد مدرکش آزاد کنه باید جریمه پرداخت کته

ارشد خیلی میگیرن. منم انصراف دادم متاسفانه قانون عوض شده

از شما چقدر گرفتن 

یک جلسه فقط سر دو تا درس رفت استادا کنار نیومدن که غیبتش زیاد بشه چون هم شاغله هم شهرش دوره ...بیخیال شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که قانون جدید برا ارشد گذاشتن . منم تازه خبر شدم. اگه بخواد مدرکش آزاد کنه باید جریمه پرداخت ...

مدرک هیچی نداره اونجا ...مدرک کارشناسیش هم از آزاد گرفته ...یعنی کلا محلشون نده دردسر میشه ؟

سلام عزیزم پست شما رو توی تاپیک افزایش قد که برای حدود ۲ سال پیش بود خواندم برام یه سوال پیش اومد چون دخترم تقریبا شرایط اون زمان دختر شمارو داره اگر اشکالی ندارد سوالمو مطرح کنم؟

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
سلام عزیزم پست شما رو توی تاپیک افزایش قد که برای حدود ۲ سال پیش بود خواندم برام یه سوال پیش اومد چو ...

عزیزم تو اون تاپیک گفته بودید دخترتون۱۳ سالشه و قدش حدود۱۵۰ میخواستم بپرسم آیا دخترتون پریود شده و الان قدش چنده؟

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
عزیزم تو اون تاپیک گفته بودید دخترتون۱۳ سالشه و قدش حدود۱۵۰ میخواستم بپرسم آیا دخترتون پریود شده و ا ...

الان حدود ۱۶۰ شده دکتر گفته هنوز صفحاتش بازه ورزش کنه تا ۶ سانت قد میکشه تا ۱۸ سالگی

الان حدود ۱۶۰ شده دکتر گفته هنوز صفحاتش بازه ورزش کنه تا ۶ سانت قد میکشه تا ۱۸ سالگی

ممنون عزیزم 🌹