2777
2789

ن کلا برای من فکر کنم امروز عکس باز نمیشه اینستا هم میرفتم نمی‌خورد چیزی 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
واقعا؟؟ ما تازه میخوایم مغازه باز کنیم ، موندیم فروش و چند بزنیم 

من قبلاً فروش شال و روسری داشتم سال ۹۹ روسری جین عمده می‌خریدم با پول بار در میومد دونه ای ۶۰ برای خودم ۸۰ می‌فروختم به مشتری ولی الان همه قیمتا خیلی رفته بالا

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چ برندیه عزیزم؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
من قبلاً فروش شال و روسری داشتم سال ۹۹ روسری جین عمده می‌خریدم با پول بار در میومد دونه ای ۶۰ برای خ ...

ما الان دونه ای ۷۲ خریدیم با پول ارسال و اینا راحت ۱۰۰ در میاد ولی باید به خودمون چیزی بمونه دیگه

ما الان دونه ای ۷۲ خریدیم با پول ارسال و اینا راحت ۱۰۰ در میاد ولی باید به خودمون چیزی بمونه دیگه

خوب خریدی ولی باید ببینی جنسش واقعا خوبه یا نه 

سعی کن از برندهای مختلف بگیری خودت امتحان کنی دستت بیاد کدوم برندا واقعا خوبن

به نظرم ۱۵۰ بذاری فروش خوبه 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
اِل کوکو

خب ال کوکو ک اصلا فکر کنم سایتش راه اندازی نشده 

و قیمتشم اونقدر بالا نیست

نداشتم من اما همون 200 خوبه براش 

میخوای بخری از ال کوکو؟ 

خب ال کوکو ک اصلا فکر کنم سایتش راه اندازی نشده  و قیمتشم اونقدر بالا نیست نداشتم من اما همون ...

نه خریدم برای فروش موندیم جند بزنیم که هم مشتری راضی باشه هم خودمون .

نظر خودمون ۱۵۰ هست ، شاید خیلی معروف نیست ولی جنساش خوبه 

نه خریدم برای فروش موندیم جند بزنیم که هم مشتری راضی باشه هم خودمون . نظر خودمون ۱۵۰ هست ، شاید خیل ...

درسته 

ببین من باشم همرو برند میگیرم 

بعد برندای معروف

سود شما هم بیشتر میشه دیگ

حالا ایشالا موفق باشید من میگم برای ال کوکو 200 دیگ خوبه

من خیلی مدلاش رو نمی‌پسندم، فقط هم شالاش ن بقیه چیزاش هم

اما آدمی ک بپسنده هم کم نیست همه ک مثل من نیستن...

ب هر حال موفق باشی همون 150 خوبه

درسته  ببین من باشم همرو برند میگیرم  بعد برندای معروف سود شما هم بیشتر میشه دیگ حالا ...

ممنونم ، تو هر ما خانم ها اکثرا از اینجور طرح ها استفاده میکنن محیط کوچیکیه .

روسری برند هم فکر نکنم تو شهر ما زیاد خواهان داشته باشه یه جوری همه دنبال وسیله هایی هستن که قیمتشون مناسب باشه .

ممنونم از راهنماییتون❤️

ممنونم ، تو هر ما خانم ها اکثرا از اینجور طرح ها استفاده میکنن محیط کوچیکیه . روسری برند هم فکر نکن ...

درسته خب فرق میکنه هرجا، من ندیدم آخه زیاد. 

❤️❤️❤️❤️