2777
2789

سلام میدونم وقتتون گرفته میشه ولی خواهش میکنم بخونید

میخوام در مورد بیمارستان ابن سینا مشهد صحبت کنم 

در مورد یه کشتارگاه واقعی

من دوقطبی دارم 

یه بار ۲۱ روز تابستون و یه بار ۱۱ روز دی ماه این بیمارستان بستری شدم 

هر دو بار هم با پای خودم رفتم که کاش با میشکست نمیرفتم 

اول که رفتم پذیرش و ویزیت شدم 

پرونده تشکیل دادم و بردنم تو یه اتاق کاملا برهنم کردن و لباس دادن پوشیدم 

شب اول بردنم حاد که اگه حالم خوب بود فرداش بفرستنم بخش اطفال

تا وارد شدم تن و بدنم لرزید انقدر وحشتناک بود تو هر اتاق ۱۰ تا تخت بود روشون لکه خون، ادرار و.... 

به طرز وحشتناکی بیمارا رو کتک میزدن 

من همش داشتم گریه میکردم 

یکی از خدماتیا برگشت گفت بخوای گریه کنی تو رو هم کتک میزنم 

همش صدای جیغ میومد

شب که شد با ترس و لرز خوابم برد یهو نصف شب به خودم اومدم دیدم یه دست پیچیده دور گردنم داره خفم میکنه 

یه بیمار بود 

حتی سعی نکردم از کسی کمک بخوام گفتم بذار خفم کنه راحت شم دیگه پرستارا از دوربین دیده بودن سریع اومدن گرفتن بردنش

فرداش که دکتر اومد منتقلم کرد اطفال

ادامشو الان میذارم

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...

تو اطفال شب ساعت ۸ خاموشی بود ساعت ۶ بیدار میشدی 

ملاقات حضوری اصلاا نداشتی فقط از پشت پنجره که اونم نزدیک دو تا ۳ متر فاصله داشت و باید پانتومیم بازی میکردی ملاقاتیت بفهمه چی میگی

تا میومدی گریه کنی پرستار میومد میگفت یا برو تو اتاق( یه اتاق عین انفرادی تاریک تنگ) ۳ ساعت بمون یا بهت آمپول میزنم 

شبا خودتو باید به خواب میزدی وگرنه میومد آرامبخش میزد بخوابی

بچه ها شوخی میکردن میخندیدن پرستار داد میزد خفه شین وگرنه تو پرونده میزنم پرخاشگری دکتر دیر ترخیص کنه

تو حموم اصلااا حریم شخصی رعایت نمیشد 

در دستشوییا کامل بسته نمیشد

بعدازظهر باید میخوابیدی

با اینکه شوک گرفتم وقتی ترخیص شدم انقدر تو خونه حالم افتضاح بود یه ماه طول کشید بهتر بشم

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...

تو رو خدا مریض نفرستین اونجا بخدا داغون میشه 

من اولین تاپیکمه 

هر روز مرگو هزاررر بار به چشم دیدم تو اون بیمارستان 

خدا لعنت کنه پرستارای بخش اطفال بیمارستان ابن سینای مشهدو 

بخدا خودشون نیاز به بستری دارن

بعضی وقتا شبا کابوسشو میبینم 

یعنی دفعه دوم که بستری شدم روز آخر گفتم یا امام رضا اگه امروز ترخیص نشم دیگه اسمتم به زبون نمیارم 

یعنی ببینید چقدر زجر کشیدم که این کفر رو گفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع بیمارستانای روانی اکثرا این مدلیه خود کادرم نیاز به درمان دارن

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

مگه دوقطبی هاروهمبستری میکنن؟؟؟؟

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
وضع بیمارستانای روانی اکثرا این مدلیه خود کادرم نیاز به درمان دارن

دقیقا