2777
2789
عنوان

تعبیر. خواب در آغوش گرفتن نامحرم

1155 بازدید | 17 پست

یه پسره بود میخواست ازم خواستگاری کنه (رفیق برادرم بود و میخواست به اون بگه)ولی جراتش نشد چون برادرم یکم غیرتیه و الان هم ازدواج کرده دومین زنشه

حالا چند شب قبل خواب دیدم اون پسره منم دزدکی (و تو استرس اینکه برادرم ببینه) منو تو آغوشش میگرفت بنظرتون تعبیرش چیه؟

خواب شیطونی بوده بیخیال

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب هم آغوشی با افراد آشنا تعبیر نداره

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
میدونید چیکار باید کرد که خواب شیطانی ندید 

بسم الله بگو بخواب

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
بسم الله بگو بخواب

من هر شب سوره های ناس و فلق و توحید با آیت الکرسی و دو آیه اخر سوره البقره رو میخونم ولی باز هم خوابای عجیب غریب میبین 

الان دیشب خواب دیدم یه رژه موش بودن میخواستن باهام ازدواج کنن😐😑

فقط میدونم معنی بوسه یعنی دوری

🤢واقعا 

من یه شب خواب دیدم من دنبال عشق سابقمم که بوسش کنم و از این حرفا  اون میرفت و اجازه نمی‌داد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شاید اگه اون شب میزاشت تو خواب ببوسمش دور میشدم ازش

نکبت پلشت نزاشت 😂😂