2777
2789

عزیزم دور این شرکت رو خط بکشید 

کلاهبردارن 

از مردم هزینه های میلیونی میگیرن  اخرش وعده و وعید  الکی!

حتی جدیدا شنیدم ک  پول محتوا نویس های سایتشم  پرداخت نمیکنه 

خلاصه هر طور باهاشون کار کنی  پولتو میخورن 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

عزیزم دور این شرکت رو خط بکشید   کلاهبردارن  از مردم هزینه های میلیونی میگیرن   ...

واقعا هم همین طوره، پول نویسنده ها رو ندادن، میگن احتمالا ورشکست شدن، منم ۸ میلیون طلب داشتم ازشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هم همین طوره، پول نویسنده ها رو ندادن، میگن احتمالا ورشکست شدن، منم ۸ میلیون طلب داشتم ازشون

بحث ورشکستگی نی

کلا  چندین ساله این مدلی کار میکنن 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یعنی من خودپم محتوا نویس بودم، اخیرا گفتن ۶ میلیون‌بدین برا تجارت خداروشکر‌که‌ندادم

شخصی رو میشناسم ۲۵۰ میل  هزینه کرد اخرش تجارت نکرد   

به منم گفتن 6 میلیون بده تا تاجر بشیو پول دار  چجوریه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

حقیقت من ندادم، اعتماد نکردم، ۶ میلیون که بدین فقط اشتراک ۱ ساله کانال تلگرام رو بهتون میدن، دیگه‌اون جا اگه محصولی دارید تبلیغ می کنید، یا چیزی مثل بازاریابی هست دیگه

حقیقت من ندادم، اعتماد نکردم، ۶ میلیون که بدین فقط اشتراک ۱ ساله کانال تلگرام رو بهتون میدن، دیگه‌او ...

دقیقا 😔 میشه لطفا اگه کار آنلاین پیدا کردین بهم خبر بدین 🌺💐💐

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷
دقیقا 😔 میشه لطفا اگه کار آنلاین پیدا کردین بهم خبر بدین 🌺💐💐

تو برنامه دیوار هست، ولی کم میدن کلمه ای ۳۵ تا ۴۰ تومنه، یکی هم پیدا کردم کلمه ای ۱۰۰ اونم نشد

رایا مارکتینگ هم میتونی ثبت نام کنی والا اونم کارش خیلی کمه، گفتن از اخر اردیبهشت زیاد میشه

تو برنامه دیوار هست، ولی کم میدن کلمه ای ۳۵ تا ۴۰ تومنه، یکی هم پیدا کردم کلمه ای ۱۰۰ اونم نشد رایا ...

ممنون عزیزم لطف کردی 💖💐💐

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷