یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا هم همین طوره، پول نویسنده ها رو ندادن، میگن احتمالا ورشکست شدن، منم ۸ میلیون طلب داشتم ازشون
بحث ورشکستگی نی
کلا چندین ساله این مدلی کار میکنن
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
یعنی من خودپم محتوا نویس بودم، اخیرا گفتن ۶ میلیونبدین برا تجارت خداروشکرکهندادم
شخصی رو میشناسم ۲۵۰ میل هزینه کرد اخرش تجارت نکرد
به منم گفتن 6 میلیون بده تا تاجر بشیو پول دار چجوریه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
حقیقت من ندادم، اعتماد نکردم، ۶ میلیون که بدین فقط اشتراک ۱ ساله کانال تلگرام رو بهتون میدن، دیگهاون جا اگه محصولی دارید تبلیغ می کنید، یا چیزی مثل بازاریابی هست دیگه