2777
2789
عنوان

به خاطر ماشین با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 49 پست
والا خواهر حق داری نمی دونم چ‌مرضی دارن بعضی اقایون یه مالی مال خانم میوفته دستشون میخان برینن بهش ب ...

بخدا دیشب بعد چند وقت سوارش شدم دیدم اتاقش صدا میده گفتم چیکار کردی گفت پنچر شد زاپاس انداختم الآنم بالانس نیست ..انگاری تاب میخوردم تو ماشین اتاقش تکوندمیخورد 

خدایا شکرت ❤
حالا بنظرت کار بدی کردم 

نه خوب کاری کردی 

بهش بگو قیافه ام نگیر منو تو نداریم 

گوشت و مرغ هایی که با زحمت میخری میاری بسوزونم و یا زیا بپزم بریرم دور بدت نمیاد؟  روغن ها شر شر بریزم سینک ناراحت نمیشی؟  اصرافه مراقب نیستی ماشین صفر رو کلی ازش انداختی فردا پسفردا خواستیم بفروشیم بهترش بخریم مفت میخرن ازموناااا ایناروبهش بگو

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شوهرا چیز نگه دار نیستن . من 7 ماهه عروسی کردم. شوهرم کل وسایل جهیزیه ام را داغون کرده. اتو را نابود کرده.‌ با ساطور نمی‌دونم چی میخواسته خورد کنه لبش را شکسته .‌‌ چند تا ظرفام را شکونده . یه تعدادی ظرفام برده سر کار و دیگه پس نیاورده و...  تازه وقتی بهش میگم .‌‌‌‌. نکن اینجوری اینا را من با خون دل خریدم چرا از بین میبری بدش میاد و با ناراحتی میگه نترس جاشو برات میخرم . هنوزم که جای هیچی را نخریدع . نمی‌دونم چرا اینقدر بعضیاشون شلخته هستن. دلش نسوخته نمیدونه با چه سختی من اینا را خریدم 

بخدا اینقدر بابام تمیز و مرتبه که نگو. به مامانم میگم خوش بحالت. شوهر من شلخته است🤪 خلاصه درکت میکنم استارتر عزیز.  ولی عیب ندارد بذار کمی هم ناراحت شه اما حرفتو بزن که فکر نکنه هرکار خواست می‌تونه بکنه با ماشینتون 

طلا نفروختم پول داشتم  پژو پارس دوگانه صفر خریدم الان ببینی فکر می‌کنی برا ۱۰سال پیشه

آخ آخ آخ این دست من باشه از پارکینگ هفته ای یه بار میارمش بیرون هوایی بخوره دوباره میذارم پارکینگ😁

طلا نفروختم پول داشتم  پژو پارس دوگانه صفر خریدم الان ببینی فکر می‌کنی برا ۱۰سال پیشه

حیییییف 

حیییف و صد حیف کم کم درستش کن 

بذار قهر باشه 

بگو مرد حسابی این ماشین ابرومون هست باهاش تا ی مهمونی میریم مردم عقلشون به چششونه

قهر باشه ولش کن خودت گه گدار ببر برسونش 

ولی مراقب رانندگی خودتم باش 😅 نزنی که تو چشمت فروش میکنه 🤣

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩